در اين گزارش قصد داريم مقايسه‌اي بين سيستم عامل‌هاي iOS و اندرويد انجام دهيم.

به گزارش دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ حتما می‌دانید که آیفون و آیپد در تست سرعت پاسخگویی به دستورات لمسی، دستگاه‌های اندرویدی و ویندوزفونی نظیر گلکسی S4، لومیا ۹۲۸، اچ تی سی وان و ... را پشت سر گذاشته‌ است.
این می‌تواند یکی از جاهایی باشد که اپل رقبا را حتی در آینه عقب هم نمی‌بیند. جالب اینجا است، محققان Agawi که این تست‌ها را ترتیب داده‌اند نیز از نتایج به دست آمده شگفت زده شده‌اند.

دلیل این فاصله چیست؟

شاید در واقع این نتایج چندان هم غافلگیر کننده نباشد. یکی از مهمترین مزیت‌های مدل کاری اپل این است که نرم افزار و سخت افزار را با هم و برای هم توسعه می‌دهد، چیزی که برای سایر شرکت‌ها میسر نیست و دستگاه‌های اندرویدی از بهینه سازی‌های هسته سیستم عامل بهره نمی‌برند.

یکی از مشکلات مهم این است که اپلیکیشن‌های اندرویدی ابتدا بر اساس کدهای جاوا نوشته شده و سپس تبدیل می‌شوند؛ بنابراین به نوعی هیبریدی هستند. یعنی جاوایی که کاربران اینترنت آن را پر باگ و کند و پر دردسر یافته‌اند، راهکاری است برای تولید اپلیکیشن‌های اندرویدی و این بر عملکرد و سرعت دستگاه‌ها تاثیر می‌گذارد.

شاید به خاطر همین کندی‌ها و نواقص است که شرکت‌های وابسته به اندروید رو به تقلب در بنچمارک‌ها آورده‌اند.

فاصله کم نمی‌شود

اپل در حال مهاجرت به معماری ۶۴ بیتی است و در نظر داشته باشید، دستگاه‌های این شرکت که نتایج تست سرعت پاسخگویی اخیر با آنها انجام گرفته مربوط به یک سال قبل هستند! بنابراین در واقع، فاصله همین الآن هم بیشتر شده.

با آیفون 5s و به زودی آیپد نسل ۵، اپلیکیشن‌ها نه فقط می‌توانند سریعتر اجرا شوند، بلکه سرعت پردازش صوتی نیز در کنار پردازش گرافیکی فوق العاده بیشتر خواهد شد. چند نسل که جلو برویم، تیم کوک دیگر یک آیپد هیبریدی را ایده‌ای ابلهانه نخواهد خواند، چون آن زمان قدرت پردازشی مناسب برای ساخت آن را خواهد داشت و نیازی به تکذیب نقشه‌های آینده ندارد.

خرید درست

اگر شما از اپلیکیشن‌هایی نظیر عکاسی و ویرایش عکس حرفه‌ای، اپلیکیشن‌های پخش موسیقی تعاملی و یا بازی‌ها استفاده زیادی می‌کنید، بهتر است آیفون یا آیپد بخرید زیرا iOS در این زمینه‌ها بسیار بهتر از اندروید است.

در کل اگر قصد خرید گجتی در دامنه قیمت آیفون یا آیپد را دارید، هیچ محصولی به پای سرعت آن‌ها نمی‌رسد. البته بدیهی است که در ازای به دست آوردن این سرعت، محدودیت‌های اکوسیستم اپل را نیز باید بپذیرید و این درست همانجایی است که رقبا اپل را در آینه عقب می‌بینند، یعنی قابلیت شخصی سازی سیستم عامل.

حال سوال اينجاست که آيا iOS رقيب خود را شکست مي‌دهد؟ در قسمت نظرات پاسخ دهيد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
Reza
۱۴:۰۸ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
اپل اول بوده
اول هست
اول خواهد بود
حالا هرچی دلتون میخواد بگید
Iran (Islamic Republic of)
Alireza
۱۷:۲۱ ۲۱ مهر ۱۳۹۲
همیشه اپل جلو بوده.ولی سامسونگ با تقلید و الکی چهار هسته ای کردنش باعث شده همه از روی تعصب بی فکری به این نوشته منفی بدن.
Iran (Islamic Republic of)
Alireza
۱۷:۱۹ ۲۱ مهر ۱۳۹۲
همیشه اپل جلو بوده.ولی سامسونگ با تقلید و الکی چهار هسته ای کردنش باعث شده همه از روی تعصب بی فکری به این نوشته منفی بدن.
Iran (Islamic Republic of)
علی اکبر
۱۴:۱۳ ۲۱ مهر ۱۳۹۲
نه !!!!!!!!!!
-
ناشناس
۱۳:۳۳ ۲۱ مهر ۱۳۹۲
اندروید معرفت داره همیشه هوای کاربراشو داشته
به نظر من نه ای او اس نه سایر سیستم عامل ها نمیتونن به آندروید برسن میدونید چرا چون اندروید یک موجود نه سیب گاز ده خراب نه چایی داغی که همیشه که لیوانش مال مادربزرگ منه
ولی انصافا هیچ سیستم عاملی مثل اندروید با ios مقابله نکرد بلک بری که انصراف داد وینوز فون هم که دیگه شرکت ها نمیززن و البته جاوا که دیگر با زیاد شدن خواسته های مردم جواب گو نیست من سه سال ایفون داشتم ولی از وقتی نوت 3 گرفتم دیگه تموم گوشی ها بنظرم اسباب بازی میان چون سیستمی که داره با ios که هیچ 10 نسل اون در میافته ولی پشیمون نشین از ios اون هم یک سیستم عامل بزرگ هست که به پای اندروید تا سال بعد دیگه نزدیک هم نمیشه