وی افزود: همچنین بادمجان منبع غنی از پتاسیم، منیزیم، مس، ویتامین های B2، B1 و اسید فولیک است که برای بیماران دیابتی و نقرس بسیار مفید است.
این متخصص اظهار داشت: پتاسیم و اسیدفولیک بادمجان از بروز فشار خون و بیماری های قلبی_ عروقی جلوگیری و کلسترول را کاهش می دهد.
شیخی خاطرنشان کرد: نتایج مطالعات نشان می دهد، ترکیبات فنولی بادمجان خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونت های باکتریایی و ویروسی محافظت می کند.
این متخصص تصریح کرد: آنتوسیانین پوست این رده صیفی جات در پیشگیری از بروز بیماری های قلبی بسیار مفید بوده، چون با گرفتن عروق را باز و افراد را از سکته قلبی حفظ می کند.
شایان ذکر است؛ بادمجان تنوری یا آب پز در رژیم لاغری موثر است./ع2