سبزيجات برگ سبز مانند جعفري، شاهي، کرفس، کلم پيچ،‌هويج، جعفري دوسر، محصولات تهيه شده از گندم و عدس و سويا غلات کامل مانند برنج قهوه اي،‌ارزن، جو، گندم در درمان آرتروز موثر هستند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ مي توانيد "آرتروز" را با مواد غذايي درمان کنيد پس بد نيست مطالب فوق را بخوانيد: 

پنير: سرشار از کلسيم مورد نياز استخوان ها است و پروتئين لازم ماهيچه ها و ديگر بافت هاي اطراف مفصل ها را دارا است و نيز داراي ويتامين B6 است. 

سيب زميني: منبع غني و ويتامين B6, C فولات و فيبر رژيمي است. 

موز: منبع بسيار غني پتاسيم است و اما منبع بسيار خوب ويتامين هاي مقابله کننده با آرتروز مثل ويتامين B6 ث و فولات است. 

انار: داراي آنزيمي است که شروع فرآيندهاي التهابي را مهار و از پيشرفت آرتروز جلوگيري مي کند. 

آويشن: سبب منظم شدن جريان خون در اندام ها مي شود. 

زنجيل: به علت پيشگيري از ترشح پروستاگلاندين خاصيت ضد التهابي دارد. 

جعفري: به علت مدر بودن سبب افزايش دفع سموم از بدن مي گردد. 

روغن کنجد: از بيماري مفصلي و آرتروز جلوگيري مي کند. 

روغن زيتون: مصرف منظم آن سبب تسکين علائم بيماري مفاصل مي گردد. 

سنجد: به دليل ترکيبات و اسيدهاي چرب موجود خاصيت ضد التهابي داشته و منجر به شل شدن عضلات مي شود. 

زردآلو: به علت داشتن اسيد سالسيليک براي درد مفاصل و روماتيسم مفيد است. /ح

انتهاي پيام/



برچسب ها: آرتروز ، چای سبز ، کرفس ، مفاصل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.