پنير: سرشار از کلسيم مورد نياز استخوان ها است و پروتئين لازم ماهيچه ها و ديگر بافت هاي اطراف مفصل ها را دارا است و نيز داراي ويتامين B6 است.
سيب زميني: منبع غني و ويتامين B6, C فولات و فيبر رژيمي است.
موز: منبع بسيار غني پتاسيم است و اما منبع بسيار خوب ويتامين هاي مقابله کننده با آرتروز مثل ويتامين B6 ث و فولات است.
انار: داراي آنزيمي است که شروع فرآيندهاي التهابي را مهار و از پيشرفت آرتروز جلوگيري مي کند.
آويشن: سبب منظم شدن جريان خون در اندام ها مي شود.
زنجيل: به علت پيشگيري از ترشح پروستاگلاندين خاصيت ضد التهابي دارد.
جعفري: به علت مدر بودن سبب افزايش دفع سموم از بدن مي گردد.
روغن کنجد: از بيماري مفصلي و آرتروز جلوگيري مي کند.
روغن زيتون: مصرف منظم آن سبب تسکين علائم بيماري مفاصل مي گردد.
سنجد: به دليل ترکيبات و اسيدهاي چرب موجود خاصيت ضد التهابي داشته و منجر به شل شدن عضلات مي شود.
زردآلو: به علت داشتن اسيد سالسيليک براي درد مفاصل و روماتيسم مفيد است. /ح
انتهاي پيام/