نیترات موجود در میوه های درشت به بافت میوه و سبزی وارد می شود و مصرف آنها در دستگاه گوارش تجمع پیدا می کند

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه



درشتی میوه‌ها در بیشتر مواقع به دلیل نیترات بالای موجود در آن ها است. لذا هنگام خرید از میوه‌ های درشت صرف‌ نظر کنید و میوه‌ های متوسط یا کوچک با رنگ روشن را انتخاب کنید. چرا که تیره بودن میوه، خود نشان نیترات بالای آن است.

* از خرید سیب ‌زمینی‌های کدر و تیره‌ رنگ اجتناب کنید و پیازهایی را که بخش خروج جوانه آن ها باریک‌ تر است، انتخاب کنید.

* کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات باعث کاهش ویتامینC و بی ‌طعم شدن محصول می ‌شوند بنابراین وقتی می ‌بینید خیار یا گوجه فرنگی طعم واقعی خود را ندارند می ‌توانید مطمئن شوید که مقداری از سموم جذب آن ها شده است، بنابراین میوه و سبزیجات بی ‌مزه را نخورید.

* از خرید سبزیجات غده‌ای درشت مثل پیاز، سیب ‌زمینی و هویج پرهیز کنید و بدانید که در هر کیلو سیب ‌زمینی یا پیاز باید ۷ تا ۸ عدد از این محصول جای گیرد.

* میوه ‌های تکثیر یافته با کودهای شیمیایی بلافاصله پس از بریده شدن تغییر رنگ داده و تیره می ‌شوند لذا وقتی سیبی را گاز زدید و به سرعت کدر شد از مصرف آن بپرهیزید.

* سبزی ‌های برگ درشت و سفت را انتخاب نکنید و قبل از مصرف میوه و سبزی به دقت آن ها را ضد عفونی کنید


ارتباط تغذیه و سلامت از جمله مباحثی است که این روزها بیشتر مورد توجه کارشناسان قرار گرفته است و به دلیل آنکه بهبود وضعیت تغذیه با سلامت بدن انسان ارتباط مستقیم دارد، این موضوع بعد مهمی از زندگی انسان ها را تشکیل می دهد. در این میان میوه و سبزیجات از مهم ترین منابع غذایی مفید محسوب می شوند که پزشکان همواره به مصرف روزانه آن تأکید می کنند. از طرفی، گسترش شهرنشینی و تهیه میوه و سبزیجات به میزان انبوه، کشاورزان را واداشته است تا از کودهای شیمیایی و آفت کش ها بیشتر استفاده کنند/س
برچسب ها: کرمانشاه ، میوه ، درشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.