به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
درشتی میوهها در بیشتر مواقع به دلیل
نیترات بالای موجود در آن ها است. لذا هنگام خرید از میوه های درشت صرف
نظر کنید و میوه های متوسط یا کوچک با رنگ روشن را انتخاب کنید. چرا که
تیره بودن میوه، خود نشان نیترات بالای آن است.
* از خرید سیب زمینیهای کدر و تیره رنگ اجتناب کنید و پیازهایی را که بخش خروج جوانه آن ها باریک تر است، انتخاب کنید.
* کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات باعث کاهش ویتامینC و بی طعم شدن محصول می شوند بنابراین وقتی می بینید خیار یا گوجه فرنگی طعم واقعی خود را ندارند می توانید مطمئن شوید که مقداری از سموم جذب آن ها شده است، بنابراین میوه و سبزیجات بی مزه را نخورید.
* از خرید سبزیجات غدهای درشت مثل پیاز، سیب زمینی و هویج پرهیز کنید و بدانید که در هر کیلو سیب زمینی یا پیاز باید ۷ تا ۸ عدد از این محصول جای گیرد.
* میوه های تکثیر یافته با کودهای شیمیایی بلافاصله پس از بریده شدن تغییر رنگ داده و تیره می شوند لذا وقتی سیبی را گاز زدید و به سرعت کدر شد از مصرف آن بپرهیزید.
* سبزی های برگ درشت و سفت را انتخاب نکنید و قبل از مصرف میوه و سبزی به دقت آن ها را ضد عفونی کنید