محمدحسین موسی زاده مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی درگفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:افراد نخبه به کسانی گفته می شود که می توانند با استفاده از ذهن خود کارهای بزرگ انجام دهند لذا در جهت حمایت از آنها اقدامات گوناگونی مانند صندوق های قرض الحسنه انجام شده است ولی این اقدامات کافی نیست زیرا جایگاه قانونی آنان با پول قابل مقایسه نیست.
وی افزود: با تاسیس مراکز رشد مشکل حمایت از نخبگان تا حدی حل می شود زیرا در مراکز رشد سرمایه گذارانی هستند که ایده افراد نخبه را گرفته و سرمایه گذاری می کنند ، در واقع تولید ایده نخبگان بصورت مشارکتی است. در ایران مانند دولتهای دیگر مالکیت فکری وجود ندارد و این مشکل در سال 81 تا حدی حل شد ، لذا برای ایجاد مالکیت فکری در جوار صنعت مراکز دانشگاه علمی کاربردی بوجود آمد تا بتواند ایده دانشجویان نخبه را به حلقه انتهائی یعنی صنعت متصل کند.
وی خاطر نشان کرد:در این راستا10 مرکز رشد خوشه فنآوری برای دانشگاه جامع علمی کاربردی ایجاد شد که یکی از آنها در استان زنجان و مرکز خوشه فنآوری بیسکویت و صنایع وابسته در مرکز آموزش علمی کاربردی مینوی خرمدره است ، بنابراین این مرکز می تواند پاسخگوی نیاز نخبگان در کشور باشد.
وی اظهار کرد :طبق هدف گذاری های انجام شده 175 مرکز رشد در ایران باید تأسیس شود که در گام اول 10 مرکز در دانشگاه جامع علمی کاربردی مجوز گرفته اند تا مشکل اصلی شرکت ها با تکیه بر ایده و فکرحل شود .