مصرف هفتگی بروکلی از سرعت پیشرفت و بروز التهاب مفاصل پیشگیری می کند.

دکتر امین کاظمی جراح استخوان و مفاصل در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: تحقیقات نشان داده که نوعی ترکیب موجود در کلم بروکلی، فعالیت آنزیم های مخرب که به بافت غضروفی مفاصل آسیب زده، متوقف می کند.

وی افزود: در این بررسی 20 بیمار قبل از انجام عمل جراحی زانو مدت 2 هفته بروکلی را مصرف کرده که نتایج نشان داد؛ اثر مفیدی در کاهش التهاب زانو داشته است.

این متخصص اظهار داشت: انجام فعالیت های بدنی و حفظ وزن متعادل می تواند علائم و خطر ابتلا به التهاب مفاصل زانو را در فرد کاهش دهد، اما این یافته جدید اطلاعات بیشتری را در خصوص چگونگی تاثیرگذاری رژیم غذایی بر سلامت انسان ارائه می کند.

برچسب ها: مفاصل ، بدن ، زانو ، بروکلی ، آنزیم ، عمل ، جراحی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.