به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ دکتر بهزاد شریف مخمل زاده با اشاره به شعار روز جهانی غذا تحت عنوان " سلامتی مردم در گرو سلامتی سیستمهای غذایی " گفت: انتخاب این شعار نشان دهنده این است که عمق مسائل استراتژیک در بحث تولید غذا مورد تاکید قرار گرفته زیرا دست یابی به یک سبد غذایی سالم در گرو عوامل مختلفی است که با هم ارتباط دارند.
وی افزود: هر فرد 70 ساله در طول عمر خود حدود 50 تن ماده غذایی مصرف می کند که در نتیجه آن انباشتی از مواد سمی وارد بدن شده و نظام سلامت و بهداشتی را درگیر می کند.
مخملزاده با تاکید بر تولید مواد غذایی سالم و مصرف صحیح آنها گفت: اگر سبد غذایی سالم وجود نداشته باشد بالطبع همه بیمار خواهند شد که نمونه بارز آن اثبات رابطه بین فشار خون و نوع مواد غذایی مصرفی است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: یکی از اهداف اصلی این معاونت بررسی، نظارت و تامین سلامت مواد غذایی است زیرا اطمینان از سالم بودن مواد غذایی از هنگام تولید، حمل و نقل و ورود به کارخانه بسیار مهم است که در این جهت حرکت هایی انجام شده ولی راه طولانی مدتی پیش روی ما است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندي شاپور اهواز افزود: رسالت ما نظارت بر مواد غذایی است و در این راه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تلاش کرده و اطمینان می دهد که فرآورده های تولید شده در استان از نهایت سلامت برخوردار بوده و جدیدترین آزمایشگاهها توسط دانشگاه با بیشترین هزینه ها راه اندازی شده اند و از جدیدترین تکنیک های آزمایشگاهی استفاده می شود و حتی در این مسیر نتایج آزمایشهای خود را بصورت هفتگی با آزمایشگاههای مشابه در اروپا مقایسه می کنیم زیرا معتقد به صیانت از سلامت مردم هستیم.
وی تاکید کرد: آمارهای رو به افزایش بازرسی های ما از مراکز تولید مواد غذایی نشان از اهمیت موضوع سالم بودن مواد غذایی برای دانشگاه است بطوری که میزان بازرسی های ما نسبت به سال 85 از افزایش 2.5 برابری بخصوص طی سالهای 90 و 91 برخودار بوده است.
مخملزاده با تاکید بر لزوم تولید مواد غذایی حلال در استان گفت: با توجه به وجود بیماران خاص مانند افراد دیابتی تولید مواد غذایی رژیمی و دیگر مواد غذایی مورد نیاز بیماران خاص باید مورد توجه تولیدکنندگان صنعتی مواد غذایی قرار بگیرد./س