به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ ناهيد برخورداري، کارشناس تغذیه با اشاره به اين كه لیمو شیرین حاوی اسید سیتریک و ویتامین سی زیادی است اظهاركرد: چنانچه فردی دو عدد لیمو شیرین متوسط در طول روز بخورد عملاً ویتامین سی مورد نیاز روزانه بدنش تامین شده است.
وي ادامه داد: در صورت مصرف میوه لیمو شیرین با پوست داخلی مقدار 77 میلی گرم ویتامین ث به بدن می رسد. در حالی که مصرف آن بدون پوست داخلی، فقط دارای 53 میلی گرم ویتامین ث است.
اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: مصرف لیمو شیرین تازه که حاوی ویتامین ث فراوان است در کاهش بروز حساسیت موثر است.
وي با بيان اين كه ليموشيرين حاوي مقدار زیادی فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و کلسیم است متذكرشد: پتاسیم آن ناراحتی معده، اسهال خونی و اسهال و حالت تهوع و استفراغ را برطرف میکند.
برخورداري با بيان اين كه ليموشيرين داراي خاصيت ضدعفونی کننده بدن است گفت ازدیگر خواص لیموشیرین، خنثي کردن مقداري از اسيد معده، جلوگيري از تخمير غذا در معده و پيشگيري از نفخ معده می باشد.
وي افزود: حجم زیادی از لیمو شیرین را آب تشکیل می دهد و به همین دلیل این میوه خاصیت ادرار آور و همین طور ملین دارد.
وي تصريح كرد: آب فراوان موجود در این میوه باعث کاهش تب و دمای بدن به خصوص هنگام سرماخوردگی و آنفلوآنزا می شود، چرا که این میوه خاصیت سمزدایی داخل بدن را از خود نشان دادهاست.
اين كارشناس تغذيه با اشاره به اين كه مصرف لیمو در زمان زکام و گلودرد بسیار موثر است گفت: مرکبات و از جمله لیموشیرین، سرگیجه را بر طرف كرده و لکههای پوستی را از بین میبرد و باعث شادابی پوست میشود./ح
انتهاي پيام/