به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران، این روزنامه مینویسد که امآی۶ نگران است که پس از خروج نظامیان انگليسي از افغانستان در پایان سال آینده میلادی، این کشور با یک "خلا اطلاعاتی" مواجه خواهد شد.
براساس نوشته دیلیتلگراف، امآی۶ خواستار استخدام کارمندان بیشتر از دیگر بخشهای اطلاعاتی انگليس شده که متخصص امور افغانستان هستند.
دیلیتلگراف مینویسد که منابعی در وایتهال، دفتر مرکزی امآی۶ در لندن به صورت فزایندهای نگران اند که افغانستان پس از خروج نیروهای ناتو میتواند بار دیگر به پایگاه "تروریستهای بینالمللی" مبدل شود.
انتظار میرود که شورای امنیت ملی انگليس به زودی در مورد وضعیت افغانستان پس از سال ۲۰۱۴ بحث کند.
دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا وعده داده است که نظامیان این کشور تا دسامبر سال ۲۰۱۴، خاک افغانستان را ترک خواهند کرد.
روزنامه دیلیتلگراف نوشته که یک منبع معتبر اطلاعاتی به این روزنامه گفته که آژانسهای اطلاعاتی انگليس بیش از حد بر تهدیدات احتمالی از کشورهای سومالی و یمن متمرکز شدهاند و در این میان القاعده میتواند از کم توجهی آژانسها به افغانستان استفاده کند.
شمار نیروهای این کشور تا اخیر سال ۲۰۱۲ به ۹ هزار کاهش یافت و قرار است تا پایان سال جاری به ۵۲۰۰ سرباز کاهش یابد.
این منبع افغانستان را ضعیفترین حلقه برای پوشش اطلاعاتی انگليس توصیف کرده و به دیلیتلگراف گفته که انگليس در افغانستان بیشتر به اطلاعات نظامی متکی بوده است و زمانیکه نظامیان این کشور افغانستان ترک میکنند، اين کشور با یک خلا بزرگ اطلاعاتی در افغانستان مواجه خواهد شد.
با این حال این روزنامه نوشته که حالا امآی۶ میخواهد تحلیلگران نظامی را که در افغانستان کارهای زیادی انجام دادهاند، استخدام کند تا از اوضاع داخلی افغانستان پس از سال ۲۰۱۴ همچنان با خبر بماند.
در سالهای اخیر انگليس با داشتن حدود ۱۰ هزار سرباز در افغانستان پس از آمریکا بیشترین نیرو را در این کشور مستقر ساخته بود.
شمار نیروهای این کشور تا اخیر سال ۲۰۱۲ به ۹ هزار کاهش یافت و قرار است تا پایان سال جاری به ۵۲۰۰ سرباز کاهش یابد.
این نخستین باری است که نگرانی مقامات سازمان جاسوسي انگليس از بازگشت ترویستها به افغانستان در رسانهها بازتاب یافته است.