احمد ساعدي، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: شکلات به دليل "آنتي اکسيدان هاي" موجود در آن موجب به تاخير انداختن مشکلات قلب و عروق مي شود اين مسئله مربوط به ماده اصلي و مفيد مشکلات مي شود.
وي خاطرنشان کرد:شكلات هايي که از قنادي و سوپر مارکت ها تهيه مي شود حاوي قند ساده، چربي اشباع و مواد نگهدارنده هستند بنابراين، اين نوع شکلاتت از نوع بدترين آنها است که موجب افزايش چاقي و مشکلات قلب و عروق مي شود.
ساعدي تصريح کرد: ماده اوليه شکلات بهترين مورد براي کاهش وزن و لاغري است.
وي در پايان افزود: تنوع غذايي در رژيم غذايي افراد موجب مي شود که همه نوع غذا و تنقلات را بخورند اما مصرف هر چيزي هميشه به اندازه و متعادل توصيه مي شود در صورتيکه مصرف يکي دوبار شکلات در هفته اشکالي ندارد اما اگر افراد هر صبح شکلات استفاده کنند موجب افزايش قند خون شده و موجب پرخوري و در نهايت چاقي مي شود./ ح
انتهاي پيام/