حسینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: این تعداد شامل 498 هزار راس گوسفند و بره و 92 هزار بز و بزغاله است.
وی با بیان اینکه این طرح توسط بخش خصوصی و دولتی اجرا شد،گفت : تمامی هزینه های اجرایی طرح توسط دولت و از محل طرح های توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق روستایی و عشایری تامین شده است.
حسینی گفت : آبله یکی از بیماری های مسری خطرناک است که سالانه باعث ایجاد تلفات در بین دام های سبک از جمله گوسفند و بز می شود که علاوه بر خسارت های بهداشتی باعث ایجاد خسارت اقتصادی فراوان در کشور نیز می شود.
وی افزود : سقط جنین، کاهش تولید گوشت، افزایش ضریب تبدیل و انتشار سریع بیماری در یک منطقه از نکات مهم بیماری آبله است که عامل آن ویروسی به نام پاکس ویروس است.
رییس شبکه دامپزشکی استان مرکزی با بیان اینکه بیماری ویروسی آبله بین انسان و حیوان مشترک نیست گفت : این بیماری از طریق تماس مستقیم دام ها و چراگاه ها، آغل و سایر وسایل آلوده مرتبط با دام بین آنها منتقل می شود.
حسینی دوره کمون بیماری را شش تا 15 روز متغیر دانست و افزود: علائم بیماری شامل مرحله تهاجم که پس از دوره کمون گوسفند مبتلا کسل و بی اشتها می شود، مرحله ایجاد بثورات با شروع این مرحله تب پائین و علائم پوستی بروز می کند، مرحله ترشح که دانه آبله تغییر شکل پیدا می کند و مایعی درآن جمع و به صورت طاول در می آید و مرحله خشک شدن که در این مرحله بتدریج طاول ها خشک و از پوست جدا می شود که از نظر انتشار بیماری دارای اهمیت خاصی است./ز