به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ مهرداد
محمدی ؛ مديرجهاد كشاورزی املش با اشاره
به اینکه قندق برداشت شده 450 تن كمتر از پارسال است افزود: سرمازدگی درختان فندق
در دومبن ماه بهار امسال ، میزان برداشت این
محصول را در املش 20 درصد كاهش داده است.
فندق
به دلیل داشتن املاح معدنی كلسيم ، فسفر ، آهن ، گوگرد ، يد و مس و همچنین ویتامین
های آ ، ب یک و ب دو ، سی و ای قابل هضم ترين و مغذی ترين میوه روغنی است
مصرف فندق خشک به سبب نداشتن مواد هيدروكربنی ، به
مبتلايان ديابت و كسانی كه كارهای فكری انجام می دهند توصيه می شود. /س