به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، مرندي مقدم در همايش تقدير از واحدهاي نمونه استاندارد استان مركزي افزود: ايران همچنين رتبه دوم را در حوزه استاندارد سازي كشورهاي اسلامي داراست و جديت كامل براي تحقق برنامه هاي افق سال ۱۴۰۴ در تصاحب سكوي برتر استاندارد خاورميانه وجود دارد.
وي گفت: در عرصه استانداردهاي بين المللي ايران توانسته در بين كشورهاي دنيا رتبه ۲۹ را اخذ كند و حضور در بيش از ۲۰۰ كميته فني استاندارد جهاني ايزو به عنوان ناظر و فعال و داير بودن شش دبيرخانه استاندارد ايزو در ايران بيان كننده هدفگذاري بلند ايران در عرصه كيفي سازي كالا و خدمات است.
قائم مقام رييس سازمان استاندارد كشور بيان كرد: تقويت جايگاه ايران در عرصه استانداردهاي بين المللي منافع زيادي را براي كشور به دنبال دارد و به عنوان نبض سياستگذاري هدفمند و راهبردي استاندارد كشور تعريف شده است.
مرندي مقدم اضافه كرد: حضور اثرگذار ايران در تصميم سازي كميته حلال كشورهاي اسلامي(OIC) در سال گذشته با بيش از ۱۳۰ نظرگاه همراه بود كه ۷۰ نظر پيش از برگزاري اجلاس و مابقي با رايزني ها پذيرفته شد كه اين مهم نفوذ و اثرگذاري ايران را در تصميمات استاندارد و بهبود كيفيت در عرصه بين الملل نشان مي دهد.
وي يادآور شد: اگر حضور آگاهانه ايران در كميته حلال كشورهاي اسلامي در اين سطح نبود، شاخص هاي ذبح اسلامي منطبق بر فقه شيعه كمرنگ ديده مي شد و توليدكنندگان ايراني براي صادرات با مشكلات و محدوديتهايي مواجه مي شدند.
در اين همايش از ۱۸ واحد نمونه توليدي، ۱۱ مسوول كنترل كيفيت و پنج آزمايشگاه تاييد صلاحيت در عرصه استاندارد استان مركزي با حضور مسوولان كشوري و استان تقدير شد./س