به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز،
عسکر فرهناکی افزود: طی مدت گذشته دو هزار و 500 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شد که پس از بررسی توسط 114 داور از سراسر کشور، 130 مقاله علمی و پژوهشی به عنوان سخنرانی و یک هزار و 800 مقاله نیز به عنوان پوستر ارایه می شود.
وی ادامه داد: 27 پنل تخصصی در محورهای مختلف برگزار خواهد شد که 40 درصد از این پنل ها کاملا تخصصی و با حضور سخنرانان انجام می شود.
دبیر علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با اشاره به محورهای همایش گفت: روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی، غذاهای فراسودمند، اصلاح الگوی مصرف در صنایع غذایی و ارایه غذا برای بیماران خاص از جمله محورهای این کنگره است.
وی افزود: در حاشیه این کنگره نمایشگاه آخرین دستاورد های صنایع غذایی و همچنین کارگاه هایی در این خصوص راه اندازی خواهد شد./س