به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، دبیر اجرایی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران گفت: 114 داور از سراسر کشور قضاوت در مورد این مقاله ها را بر عهده دارند و از این میزان 130 مقاله به صورت سخنرانی و یک هزار و 800 مقاله در قالب پوستر ارائه می شود.
محمد هادی اسکندری گفت: محورهای این کنگره شامل روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، نانو فناوری و نانو بیوفناوری در صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، غذاهای فراسودمند ،پروبیوتیک ها، شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی است.
وی ادامه داد: بهینه سازی نحوه استفاده از پسماند های صنایع غذایی، بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی، طراحی مواد غذایی برای بیماران و نوزادان و افراد مسن و همچنین طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی از دیگر محورهای این کنگره به شمار می آید./س