با خوردن برخی مواد غذایی مصرفی روزانه که حاوی روی هستند بدن انسان خصوصا در سنین کودکی مقاوم سازی در برابر برخی بیماری ها می شود.

محمدرضا بلورساز متخصص بیماری های عفونی کودکان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: روی عنصری حیاتی و مهمی در بدن به شمار می رود تا وجود دو گرم از آن در بدن ضروریست.

وی خاطرنشان کرد: روی در انواع ماهی ها، میگو، گوشت قرمز، گوشت سفید و انواع نان های سبوس دار و تیره رنگ موجود است.

وی افزود: روی می تواند از انواع بیماری های عفونی در بدن جلوگیری کند و بدین گونه است که روی مقاوم سازی بدن شروع می شود.

وی در پایان گفت: استفاده از مواد غذایی حاوی روی در تمامی سنین بدن را مقاوم می سازد./ع2


انتهاي پيام/

برچسب ها: روی ، سنین ، بیماری ، بدن ، عفونی ، غذا ، کودک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار