اراک

دلیجان رتبه نخست تولید گوشت بلدرچین در استان مرکزی را دارد

کارشناس مسوول اموردام وشیلات مدیریت جهادکشاورزی دلیجان گفت: این شهرستان با تولید سالانه 15 تن گوشت بلدرچین، رتبه نخست استان مرکزی را دارد.

ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: گوشت بلدرچین تولیدی در دلیجان علاوه بر تامین نیاز مصرفی مردم این شهرستان، به شهرهای کاشان، اصفهان و تهران ارسال می شود.
وی، ظرفیت تولید تخم بلدرچین در دلیجان را نیز 17 میلیون عدد ذکر و اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون 9 تن گوشت بلدرچین و 11 میلیون عدد تخم بلدرچین در این شهرستان تولید شده است.
وی گفت: شهرستان دلیجان همچنین باداشتن 49 واحدمرغ گوشتی و تولید سالانه هفت هزار و 113 تن گوشت مرغ، ازنظر تولیدگوشت مرغ در سطح استان مرکزی جایگاه چهارم را به خود اختصاص داده است.
وی تصریح کرد: در هفت ماه امسال چهار هزار و 212 تن گوشت مرغ در دلیجان تولید شده است.
کارشناس مسوول اموردام وشیلات مدیریت جهادکشاورزی دلیجان گفت: با رهاسازی 365 هزارو 200 قطعه بچه ماهی قزل آلا در هفت واحد پرورش ماهیان سردآبی، تا پایان امسال 150 تن ماهی برداشت خواهد شد.
ابراهیمی بیان کرد: در هفت ماه امسال 56 تن گوشت ماهی ، چهار هزار و 830 تن شیر خام، 695 تن انواع گوشت قرمز و 50 تن عسل در شهرستان دلیجان تولید شده است./ز
برچسب ها: بلدرچین ، گوشت ، اراک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.