افرادی که بر حسب نوع تربیتشان به دلیل روابط خوبی که با دیگران دارند از عزت و حرمت نفس بالاتری برخوردارند و به ستاره و قابل اعتماد ترین فرد در گروه و جامعه تبدیل می شوند.

جعفر میرزایی، روانشناس بالینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: رضایت مندی به نحوه عملکرد خوب و مفید و میزان اثر بخشی از خود در رابطه با خانواده و جامعه گفته می شود.

بنابراین انجام دادن کار و رفتاری که نسبت به خود و دیگران احساس رضایت و خوشنودی ایجاد می کند موجب بروز نشاط و خوشحالی فرد می شود که به سبب این امر خود تشویق به انجام رفتار و کردارهای بعدی با کیفیت بهتر و بالاتری می شود.

وی خاطر نشان کرد: به طور کلی افرادی که در نوع تعلیم و تربیت زندگی خود در خانواده های دموکرات رشد کرده اند در گفتگو و مذاکره حرف اول را می زنند و حتی کودکان در چنین خانواده هایی راحتر ابراز احساسات می کنند در این افراد نسبت به دیگران بازخورد بهتری دیده می شود.

مسئول آموزش گروه روانشناسی بیمارستان روانپزشکی صدر در خصوص نوع دیگر رضایت مندی گفت: مسئله رضایت مندی خداوند و احساس متکی بر اصول عرفانی و اخلاقی مبنی بر عرفانیت و نوع دوستی است که در جهت رضایت مندی بندگان خدا است این افراد بر حسب نوع تربیتشان به دلیل روابط انسانی خوب از عزت و حرمت نفس بالاتری برخوردارند و در نهایت در خانواده و اجتماع مورد پذیرش همه قرار می گیرند.

بنابر این افراد به دلیل ثبات درونی و شخصیتی که دارند به جای معروفیت ، محبوبیت را پیشه می کنند.

میرزایی تصریح کرد: افرادی که بیشتر به جای اینکه دیگران در موردشان قضاوت کنند به قضاوت های درونی و اخلاقی خود می پردازند.
میزان رضایتمندی در این افراد از زندگی ، شغل، همسر و تحصیلات بالاتر و در نهایت اعتماد به نفس بالاتری وجود دارد .
اینگونه افراد در جامعه به انسان های قابل اعتماد تبدیل می شوند که در حل مشکلات دیگران مهارت خاصی دارند.

این روانشناس بالینی در خصوص کسب مهارت در احساس رضایتمندی افزود: در اصول دهگانه مهارت های زندگی این افراد باید بیشتر به بعد آموزش، خود آگاهی، کنترل خشم، ارتباط مؤثر ، آموزشهای جرأت مندی و قاطعیت، تمرکز و فکر در مورد موفقیت های دوران زندگی و شناخت نقاط ضعف، به کسب مهارت رضایت مندی بپردازند./ح

انتهاي پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.