به گزارش حوزه
احزاب باشگاه خبرنگاران، "آیتالله ناصر مکارم شیرازی" پیش از ظهر امروز در دیدار مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به این که فعالیتهای این سازمان خدمت مهمی به مردم است که قابل انکار نیست، گفت: برخی از نهادها به طور غیر مستقیم به مردم خدمت میکنند، اما برخی دیگر به صورت مستقیم به مردم خدمات میرسانند که بیمه جزو این نهادهاست.
آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که افراد بیمار و قشر محروم و آسیب پذیر جامعه طرف حساب بیمه هستند، خاطرنشان کرد: بیمه در واقع یک حرکت اجتماعی است؛ یعنی هزینهها از دوش یک نفر برداشته می شود و بر کل جامعه تقسیم می شود. در واقع جامعه به طور دسته جمعی خسارت های خود را می دهد و این کار مهمی است که بیمه انجام می دهد.
معظم له با اشاره به مورد مشابه بیمه در اسلام، تصریح کرد: شبیه بیمه در مساله دیات وجود دارد که گفته میشود دیه خطا را باید عاقله بدهد و در بین همه فامیل تقسیم شود؛ زیرا خطای محض بوده و عمدی نداشته است که این مسئله ریشه بیمه در اسلام را نشان میدهد.
این مرجع تقلید با اشاره به این که در کنار ارائه خدمات ضروری، مردم نیز شکایاتی دارند، یادآور شد: یکی از این مشکلات آن است که مبلغ پرداختی توسط بیمه، بسیار کم است. به عنوان مثال درصدی که بیمه برای ویزیت پزشکان متخصص پرداخت میکند، بسیار کم است.
آیت الله مکارم شیرازی ادامه داد: مشکل بعدی این است که پزشکان از عدم دریافت آسان سهم خودشان از بیمه صحبت میکنند، این در حالی است که دفترچه بیمه باید مانند اسکناس باشد؛ البته مشخص نیست اشکال کار کجاست، باید این مساله نیز اصلاح شود.
وی تصریح کرد: خدمت رسانی بیمه باید کامل صورت گیرد تا اعتماد میان مردم، بیمهها و پزشکان به طور متقابل وجود داشته باشد و مشکلات مردم به راحتی حل شود.
معظم له با انتقاد از روند طولانی ساخت بیمارستان امام رضا(ع) قم، یادآور شد: 6 سال قبل به سراغ ما آمدند و خواستند کلنگ این بیمارستان را که متعلق به تامین اجتماعی است، به زمین بزنیم، من به شرطی که 2 ساله ساخته شود، در این مراسم شرکت کردم، اما 6 سال بعد بیمارستان افتتاح گردید؛ البته مشکلات اقتصادی نیز وجود دارد، ولی در عین حال باید این کارها سریع تر انجام شود.
آیت الله مکارم شیرازی همچنین خطاب به مدیر عامل تأمین اجتماعی گفت: گزارش فشرده خوبی ارائه کردید که متکی بر عدد و آمار بود و نشان از سنگینی کار شما و مسئولیت سازمان تامین اجتماعی دارد.
انتهای پیام/