دكتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: كربن در غذاهاي سوخته تجزيه ميشود و اين حالت كربن باعث آزاد شدن راديكالها در بدن مي شود و در نهايت خاصيت سرطاني دارد.
وي افزود: افرادي كه مستعد سرطان هستند مانند كساني كه در خانواده فرد مبتلا به سرطان دارند يا افرادي كه مشكلات گوارشي دارند بايد از غذاهاي سوخته پرهيز كنند.
وي ادامه داد: سرطانهاي دستگاه گوارش و معده شايعترين سرطاني است كه بر اثر مصرف مواد غذايي سوخته ايجاد مي شود.
دكتر فرهبخش خاطرنشان كرد: توصيه پزشكان بر مصرف غذاهاي آب پز و بخارپز شده است و حتي الامكان بايد از غذاهاي سرخ كرده و سوخته پرهيز شود./ع2
انتهاي پيام/