آخرين بررسي هاي انجام شده يكي از عوامل اصلي سرطانها ،مصرف زياد مواد غذايي سوخته است.

دكتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: كربن در غذاهاي سوخته تجزيه مي‌شود و اين حالت كربن باعث آزاد شدن راديكالها در بدن مي شود و در نهايت خاصيت سرطاني دارد.

وي افزود: افرادي كه مستعد سرطان هستند مانند كساني كه در خانواده فرد مبتلا به سرطان دارند يا افرادي كه مشكلات گوارشي دارند بايد از غذاهاي سوخته پرهيز كنند.

وي ادامه داد: سرطانهاي دستگاه گوارش و معده شايعترين سرطاني است كه بر اثر مصرف مواد غذايي سوخته ايجاد مي شود.

دكتر فرهبخش خاطرنشان كرد: توصيه پزشكان بر مصرف غذاهاي آب پز و بخارپز شده است و حتي الامكان بايد از غذاهاي سرخ كرده و سوخته پرهيز شود./ع2


انتهاي پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار