وی با بیان اینکه عوامل اجتماعی زیادی در حوزه سلامت تاثیرگذار هستند ادامه داد: افراد فقیر بیشتر فوت می کنند و افراد بی پول، بی سواد و حتی کسانی که سرپرست خانوارشان را از دست داده اند بیشتر در معرض خطر قرار دادند و سلامت اینها یک تهدید بزرگ محسوب می شود و اگر می خواهیم شاخص های سلامت را افزایش دهیم باید به این قشر از جامعه توجه کنیم.
پزشکیان در ادامه بیان کرد: قانون، مدیر و سیاست گذار اگر می خواهند در حوزه سلامت فعالیتی انجام دهد و شاخص سلامت را افزایش دهد باید به کسانی که جانشان در خطر است رسیدگی کنند. این گونه افراد دارای شغلی نیستند و پولی ندارند از این رو قدرت خرید برای دریافت خدمات سلامت را نیز دارا نمی باشند.
این نماینده مجلس در ادامه تصریح کرد: مسئولان با افتتاح بیمارستان می خواهند قدرت خرید مردم را بالا ببرند ولی اصلا این قشر از جامعه قدرت خرید ندارند و نیازمند حمایت و پشتیبانی مسئولان هستند.
وی ادامه داد: نگاه مسئولان باید نگاهی باشد که به این بیاندیشند که چه کسی را سالم نگه دارند، چه منابعی را در کجا خرج کنند و ... باشد اما در حال حاضر ما با این گونه نگاه فاصله داریم.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی با عدالت گری روی کار آمده است عدالت باید در شعار نباشد بلکه در عمل باید عدالت را دید به طوریکه همه مردم بتوانند در شهر و روستاها از هیچ نوع خدمات سلامت با یک کیفیت یکسان استفاده کنند نه اینکه من نماینده خدمت یکسانی نداشته باشیم./ع2
انتهاي پيام/