به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، محققان شیوه درمانی جدیدی ابداع کردهاند که بدون نیاز به جراحی به حل مشکل افراد مبتلا به تعرق بیش از حد کمک میکند.
تعریق بوسیله سیستم عصبی کنترل میشود و بیش از چهار میلیون غدد ریز عرق روی پوست وجود دارند که شامل غدد eccrine و apocrine هستند.
غدد eccrine شایعترین نوع غدد تعریق محسوب میشوند که در عمق دو تا شش میلیمتری زیر سطح پوست قرار دارند و در اطراف کف دست، پا، دست و پیشانی قرار دارند.
غدد apocrine در عمق شش تا هشت میلیمتری زیر سطح پوست در زیر بغل و اطراف کشاله ران قرار دارند که در زمان بلوغ فعال شده و تحت تأثیر هورمونهای جنسی هستند.
با ورزش کردن یا افزایش دما، غدد عرق تحریک شده و مایعی متشکل از آب، سدیم، کلرید و پتاسیم ترشح میشود که باعث خنک شدن بدن میشود؛ بوی بد عرق ناشی از واکنش پروتئینها و اسیدهای چرب در غدد apocrine با باکتریهاست.
میانگین روزانه تولید عرق حدود نیم لیتر است که این میزان در برخی افراد تا سه لیتر در هر ساعت نیز می رسد.
مبتلایان به بیماری تعرق بیش از حد یا هایپرهیدروسیس (hyperhidrosis) مجبور به تعویض مداوم لباس، مصرف داروهای ضد تعریق قوی و استفاده از دئودرانتها هستند.
شیوههای درمانی فعلی اغلب دردناک و پر هزینه هستند؛ در برخی موارد با انجام عمل جراحی، غدد تعریق حذف میشوند و تزریق بوتاکس نیز روش درمانی بسیار دردناکی محسوب میشود.
اما شیوه درمانی بدون درد Alma SweatX ، بدون نیاز به جراحی باعث توقف تعریق بیش از حد میشود.
در این شیوه،دستگاه با ساطع کردن امواج انرژی الکتریکی و مغناطیسی، مولکول های آب در اطراف غدد عرق را هدف قرار داده و آنها را غیر فعال می کند.
در حین انجام مراحل درمان و کشیدن دستگاه بر روی غدد زیر بغل، بیمار تنها گرمای ناچیزی را حس می کند.
هزینه هر بار درمان بوسیله دستگاه Alma SweatX مبلغ 500 پوند (حدود ۲٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان) است که برای اثربخشی کامل، انجام چهار مرحله درمان توصیه شده و باعث کاهش چشمگیر میزان ترشح عرق در مبتلایان به هایپرهیدروسیس میشود.