"جبار آذين" منتقد سينما، در گفتگو با خبرنگار حوزه سينما
باشگاه خبرنگاران درخصوص فيلم سينمايي "بشارت شهروند هزاره سوم" ساخته
"محمد هادي كريمي" گفت:
"بشارت شهروند هزاره سوم" يك فيلم اجتماعي و معناگراست از اين نظر اجتماعي است چرا كه به مسئلهاي در ارتباط با جامعه، نسل جوان و به خصوص كودكان و جوانان ميپردازد كه اين مسئله خود جزء معضلات كنوني جامعه است.
وي افزود:
از سوي ديگر "بشارت شهروند هزاره سوم" يك فيلم زن محور است و مسائل فيلم در ارتباط با شخصيتي شكل ميگيرد كه مولفهي اصلي شخصيت آن مقوله ايمان است.
" آذين " ادامه داد: "كريمي" ميخواهد فضايي بين كفر و ايمان در اين فيلم ترسيم كند از همين رو موضوع شيطان، شيطنت و شيطان پرستي را موضوع اصلي فيلم خود قرار ميدهد و در حل ماجراهايي كه براي فيلم اتفاق ميافتد پرده از نقاب شيطان پرستان برميدارد كه نشان ميدهد اين افراد در لباس دينخواهي و انسان دوستي وارد جوامع ميشوند و جوانان ما را به راه كج مي كشند.
"اين منتقد" تصريح كرد:
از همين رو فيلمساز به همين موضوع بسنده نميكند و مقوله ايمان را در شكلهاي مختلف مرور و بررسي قرار ميدهد.
وي اظهار داشت: در اين فيلم جواناني داريم كه به خاطر اشكال در روابط اجتماعي دچار خودكشي شدهاند. فيلمساز با ورود به زندگي آنها مقولهاي ايمان و شيطان را مورد بررسي قرار ميدهد.
آذين بيان كرد:
در واقع فيلمساز ميخواهد با اين فيلم تلنگر و هشداري براي جامعه، نسل جوان و مسئولان داشته باشد و ضمن اينكه بشارتي است براي اهل ايمان و كساني كه داراي زندگي سلامت هستند و ميخواهند آينده جامعه را خودشان رقم بزنند.
اين منتقد در ادامه گفت:
راهكار اين است كه خودشان را مجهز به ايمان و مباحث عقلي كنند فيلم حرف خود را به خوبي مطرح ميكند با اينكه كار بيشتري دارد ولي در كل به نتيجه رسيده و تماشاگر را به خاطر شخصيت پردازي خوب، پرداخت مناسب سوژه و بازيها كه به خصوص از هنگام قاضياني گرفته شده و به تماشاگر منتقل شده مخاطب را راضي از سينما خارج ميكند.
"آذين" اظهار داشت:
اين فيلم موضوعي است كه تا به حال درباره آن فيلم ساخته نشده و " كريمي" نخستين كسي است كه در جامعه سينمايي اين را ساخته و توانسته به تماشاگر ما چهره پليد فرقه شيطان پرستي را نمايش دهد و فرقههاي نوظهوري كه در قالبهاي ديني و غيرديني درصدد تخريب جامعه و نسل جوان ما هستند را افشا كند.
انتهاي پيام/ص