اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نعناع برای هضم و سنگینی معده میتواند مفید باشد و به دلیل داشتن ویتامین ب1 و ب2 اشتها آور و سرشار از فولات است.
وی تشریح کرد: گل، برگ و ساقه نعناع ارزش دارویی دارند.
نقشی با توصیه ای برای درمان دندان درد ادامه داد: برای تسکین درد دندان نعناع را در دهان قرار داده و جویده شود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: روغن طبیعی نعناع، علایم معده درد، گرفتگی عضلانی و سندروم روده تحریک پذیر را تسکین می دهد.
به گفته نقشی نعناع برای رفع بوی نامطبوع دهان و پیش گیری از بروز بیماری های لثه ای قابل توصیه است.
وی ضمن بازگو کردن مزایای نعناع در کاهش کلسترول خون اظهار کرد: کارشناسان نوشیدن دَم کرده نعناع در تمیز نمودن کبد، رقیق شدن صفرا و کاهش کلسترول خون موثر می دانند.
نقشی با اشاره به نقش نعناع در سوزاندن چربی های زاید تاکید کرد: برگ نعناع با افزایش سوخت و ساز بدن، چربی اضافه بدن را می سوزاند./س