![افتتاح یک هتل پنج ستاره با حضور وزیر میراث فرهنگی در شیراز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/15/19534174_481.jpg)
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، مجید رزم آرا افزود: در این شهرستان در حال حاضر هفت واحد پرورش ماهی گرمابی به ظرفیت 26 هزار و 100 قطعه و شش واحد پرورش ماهی سردآبی به ظرفیت 135 هزار و 400 قطعه فعال است.
وی اظهار داشت: پیشبینی میشود با احتساب 95 درصد بقا در پرورش ماهی گرمابی و 85 درصد بقا در پرورش ماهی سردآبی در مجموع 130 تن گوشت ماهی در این منطقه تولید شود.
رزم آرا گفت: در سال جاری از محل اعتبارات توسعه بخش کشاورزی برای احداث دو واحد پرورش ماهی سردآبی به ظرفیت 40 تن و هزینه جاری یک واحد به ظرفیت پنج تن تسهیلات پرداخت شده است./س