احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: محقّقان میزان عناصر اصلی و غذایی این کود را در مقایسه با سایر کودها بیشترعنوان نموده اند.
وی ضمن بیان اثرات اصلاحی این کود بر خاک تصریح کرد: خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک با استفاده از وِرمی کمپوست اصلاح می شود.
بایبوردی ادامه داد: وِرمی کمپوست به دلیل برخورداری از خاصیت اسفنجی، علاوه بر نگهداشت و آزادسازی تدریجی موجود، ضمن مقابله با کمبود آب در شرایط خشکسالی، باروری و حاصلخیزی اراضی غیرقابل کشت، شور و کوهپایه ها را در پی دارد.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از وجود عناصر غذایی فراوان در وِرمی کمپوست گفت و یادآور شد: وِرمی کمپوست علاوه بر دارا بودن عناصری مانند ازت، پتاسیم و کلسیم از عناصری میکروبی نظیر آهن، روی مس و منگنز نیز بهره می برد.
وی اظهار داشت: این کود آسان تر و سریع تر از بیوکمپوست فرآوری می شود.
بایبوردی تاکید کرد: مواد محرّکه رشد گیاهی نظیر ویتامین ها به ویژه ب-12 در این کود وجود دارد./س