به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، جعفری ، علت اصلی افزایش تولید محصول لوبیا در این شهرستان را افزایش سطح زیر کشت این محصول پرمصرف اعلام کرد و افزود: پارسال این محصول در یک هزار و 360 هکتار کشت شده بود که این رقم امسال به دو هزار و 92هکتار افزایش یافته بود.
جعفری میانگین تولید این محصول را در هر هکتار دو هزار و 300 کیلوگرم بیان کرد و افزود: تولید این محصول در برخی از مزارع به شش تن و50 کیلوگرم در هر هکتار رسید.
مدیر جهاد کشاورزی خمین ادامه داد: شهرستان خمین نخستین تولید کننده لوبیا در سطح استان مرکزی و دومین تولید کننده در کشور است.
شهرستان خمین دارای 57هزار هکتار مزارع آبی و دیم است. /ب