امروزه با شیوع آلزایمر و کم حواسی اکثر افراد به دنبال راه حل‌هایی کم عارضه برای تقویت حافظه‌شان هستند.

دکتر پیام فرهبخش، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ویتامین‌ها و املاح، موادی هستند که کارکرد "مغز" را افزایش می‌دهند و باعث تقویت حافظه می‌شوند. 

وی افزود: "جنتینگ" ریشهٔ گیاهی است که حاوی املاح می‌باشد و باعث افزایش حافظه می‌شود. 

وی ادامه داد: ریشهٔ این گیاه را می‌توان بصورت رنده شده در شیر و ماست و یا بصورت قرص خوراکی آن مصرف کرد. 

دکتر فرهبخش افزود: مصرف قرص آن در بزرگسالان روزی دو عدد و در کودکان یک عدد توصیه می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: مصرف موادی که فلزات سنگین دارند مثل فست فود‌ها و یا مواد آرایشی که حاوی سرب و آلومینیوم هستند تاثیر منفی بر حافظه دارند که توصیه می‌شود حدالمقدور کمتر استفاده شود. /

انتهایی پیام/
برچسب ها: حافظه ، مفز ، آلزایمر ، جنتینگ ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.