استان چهارمحال و بختياري با ۱۶،۵۳۲ كيلومتر مربع مساحت، یک درصد از خاک کشور را به خود اختصاص داده و در كنار جاذبه هاي متعدد تاريخي و فرهنگي، دامنه هاي زاگرس نيز گنجينه اي از طبيعت فراروي ما گذاشته است که چشمه سارها و جنگل ها و معدن غنی از آن جمله است که زمینه ی مساعدی برای توسعه ی این استان فراهم می کند.

علی اصغر عنابستانی؛ استاندار چهارمحال و بختياري با بیان اینکه این استان در توليد برخي از محصولات هم اكنون جايگاه خوبي در سطح كشور دارد گفت: سطح صادرات اين استان از  35ميليون دلار سال 85 به  150 ميليون دلار در سال 91 رسيد.
حمیدرضا فروزنده؛ معاون برنامه ريزي و راهبردي استاندار چهارمحال و بختياري نيز گفت: با صدور مجوز تاسیس منطقه ويژه اقتصادي اين استان، هم اكنون زيرساخت هاي لازم براي بحث صادرات از طريق منطقه ويژه اقتصادي استان چهارمحال و بختياري فراهم شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختياري هم گفت: در سال گذشته 95 پروانه بهره برداري برای طرح هاي جديد و توسعه واحد هاي صنعتي موجود با سرمايه گذاري چهارده هزار و 362 ميليارد ريال صادر شده است و بسیاری کارخانه های این استان توانسته اند نقشی پررنگ در عرضه کالا به بازار های داخلی و خارجی داشته باشند.
رحمان کرمی افزود: هم اکنون كارخانه به مالت این استان قادر است حدود 20 درصد از نياز بازار داخلي را تامين كند و صاردات 330 هزار تنی سیمان از شهرکرد به کشور عراق 24 میلیون دلار برای کشور ارز آوری داشته است.
وی با اشاره به افزایش 45 درصدی تولید سیمان شهرکرد در مقایسه با سال قبل، ظرفیت سالانه این کارخانه را یک میلیون تن برآورد کرد.
كرمي  افزود: با اختصاص بودجه 276 ميليون يورویی براي ساخت طرح ملي مجتمع فولاد يك ميليون تني سفيد دشت، اين كارخانه با 55 درصد پيشرفت فيزيكي در دو بخش احيا و فولاد سازي درحال ساخت است و پيش بيني مي شود تا دو سال آينده به بهره برداري برسد.
مصنوعات فلزی، لوازم خانگی، سیمان، کابل برق، کاشی و سرامیک از عمده اقلام صادراتی استان چهارمحال و بختیاری است.س

 

برچسب ها: مسیر ، توسعه ، اختصاص ، معدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.