مرتضی صفوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: خرمالو یکی از میوههای پاییزی است که قبل از رسیدن و شیرین شدن گس بوده و در اواخر پاییز این میوه به طور کامل نرم و رسیده می شود.
وی افزود: افرادی که کم خونی دارند نباید بعد از غذا از این میوه استفاده کنند چرا که باعث جذب آهن در بدن فرد می شود.
وی خاطر نشان کرد: این میوه با ارزش غنی از ویتامین a، کلسیم، فسفر است که بعضی از املاح بدن را نیز تامین می کند.
وی اذعان داشت: قند خرما از نوع ( لوولوز) و (گلوکز) است که برای افرادی که دیابت و مرض قند دارند مضر نبوده است.
وی اظهار داشت: خرمالو سرشار از ویتامین a بوده که برای پوست، ناخن و موهای خشک و شکننده بسیار مفید است و نور چشم را نیز زیاد می کند.
وی یاد آور شد: این میوه پاییزی حاوی مقدار زیادی پکتین است که پکتین یکی از انواع فیبرها محلول در آب بوده که باعث کاهش چربی های خون می شود.
وی در خاتمه گفت: خرمالو به دلیل دارا بودن مواد معدنی، برای نمو و رشد بسیار مفید بوده و آهن موجود در آن عنصر اصلی خونسازی دارد.
انتهای پیام/