وی با تاکید بر این که نماز عاملی برای سالم ماندن جامعه است، تصریح کرد: جامعه نمازخوان از گناه به دور است و گرفتار منکرات نمیشود.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه در ادامه سوگواری برای اهلبیت(ع) را از عبادات مهم دانسته و گفت: یکی از عواملی که موجب تقرب انسان به خدا میشود، عزاداری برای امام حسین(ع) است.
آیتالله استادی، تشکیل مجالس با نام اهلبیت(ع) را تعظیم شعائر عنوان کرد و افزود: مردم باید به این امر مهم اهتمام داشته باشند و در طول سال برای شهادت و ولادت اهل بیت(ع) مجالس مختلفی را برگزار کنند.
وی در ادامه به بیان نکاتی در خصوص حضور در مجالس عزاداری پرداخت و گفت: شرکت در مجالس عزاداری باید به صورت گسترده باشد و نباید به تعداد کم اکتفا کرد.
امام جمعه قم با تاکید بر لزوم حضور جوانان در مجالس عزاداری، اظهار داشت: باید جوانان را برای حضور در مجالس اهل بیت(ع) جذب کنیم و آن ها نیز مجالس مفید را انتخاب کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه های علمیه با بیان این که در مراسم سوگواری امام حسین(ع) احکام و معارف الهی بیان می شود و بر وضعیت زندگی افراد تاثیرگذار است، تصریح کرد: مجالس عزاداری باید بر مردم تاثیرگذاری داشته باشند و به گونه ای اداره شوند که به نتیجه مطلوب برسد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه جلسات متعدد عزاداری در شهرها و روستاها برگزار می شود و مردم باید در انتخاب مجالس دقت کنند، ابراز داشت: مردم در مجالسی حضور پیدا کنند که بر علم و معارف دینی آن ها افزوده شود.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه با تاکید بر این که خطبا و سخنرانان مسائلی را مطرح کنند که مورد نیاز مردم و به ویژه جوانان باشد، یادآور شد: در مجالس عزاداری فقط به سینه زنی اکتفا نشود؛ زیرا هدف از برگزاری مجالس سوگواری، احیای امر اهل بیت(ع) است.
وی با اشاره به روایتی از امام حسین(ع) مبنیبر این که متدینین در هنگام امتحان و آزمایش اندک هستند، اظهار داشت: خداوند تمام بنده های خود را امتحان می کند.
به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله استادی در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه این مسئله سنت الهی است و هیچ کس مستثنی نیست، ابراز داشت: حادثه کربلا برای امتحان یاران امام حسین(ع)، دشمنان و مردمان آن زمان بود که متاسفانه بسیاری از افراد، سربلند نشدند./س