فاطمه حسيني متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با شروع شدن فصل سرما بايستي از گياهاني استفاده كرد كه با برخي از سرطان ها و بيماري ها مقابله كند.
وي افزود: شلغم بسيار مغذي و كم كالري بوده كه منبع غني از ويتامين c، پتاسيم و سولفور است.
وي در ادامه گفت: در فصل پایيز و زمستان بهتر است اين زير خاكي سفيد و ارغواني را به انواع آش ها، سوپ ها و سالادها اضافه كرد.
وي خاطر نشان كرد: شربت شلغم براي معالجه سياه سرفه كودكان بسيار مفيد بوده و مصرف اين شربت براي بچه ها هيچ ممنوعيتي ندارد.
وي اذعان داشت: شلغم در درمان رفع كم خوني بسيار موثر است چرا كه در افزايش گلبول هاي قرمز خون بسيار موثر است.
وي در خاتمه گفت:افرادي كه از نظر هضم غذا يا معده دچار اشكال هستند و يا رودههاي ظريفي دارند بايستي شديدا ازمصرف شلغم پرهيز كنند.
انتهای پیام/