وی افزود: با توجه به سابقه و قدمت طولانی نظام اداری در کشور، ما امروز بیش از توسعه فیزیکی ساختمانهای اداری و گسترش کالبدی آنها و تأمین تجهیزات و زیرساختهای سختافزاری، نیازمند دستیابی به روشها و شیوههای منطقی در استفاده بهینه از منابع در راستای تحقق اهداف و مأموریت دستگاهها هستیم.
مدیرکل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری قزوین بر همین اساس بر تغییر نسل دستگاههای اجرایی از سازمانهای وظیفهگرا به سازمانهای فرآیندگرا تأکید کرد و بازنگری فرآیندها و فعال کردن کمیسیونهای نظام پیشنهادات را دو عنصر مهم در شکلگیری سازمانهای فرآیندگرا مطرح کرد.
جزدرهئی فاصله گرفتن از دوران کودکی و صباوت در نظام پیشنهادات و رسیدن به مرحله بلوغ و پختگی را ضروری و تدوین فرآیندهای معطوف به هدف را با اهمیت برشمرد.
وی یکی از الزامات مهم دستگاههای اجرایی در جهتگیریهای آتی نظام اداری استان را تحقق و عملیاتی کردن تکالیف مندرج در موارد 20 و 36 قانون مدیریت خدمات کشوری به منظور اجرایی کردن نظام پیشنهادات و تهیه، اجرا و بازنگری فرآیندها عنوان کرد.
مدیرکل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری قزوین یادآور شد: مراکز آموزشی و پژوهشی و نیروهای خلاق دستگاههای اجرایی، مناسبترین ظرفیتهای موجود در کشور برای کمک به دستگاههای اجرایی برای تحقق تکالیف برشمرده شده فوق هستند./ج1