اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تخم کتان حاوی اسیدهای چرب امگا- 3 بوده و از این رو ضد التهاب است.
وی تشریح کرد: تخم کتان حاوی انواع ویتامینها و مواد معدنی از جمله اکثر ویتامینهای گروه ب بوده و دارای منیزیم و منگنز نیز است.
نقشی ادامه داد: افزودن دانههای تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش میشود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: دانههای تخم کتان میتوانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند.
وی از تنظیم کلسترول خون با کتان گفت و اظهار کرد: تخم کتان میتواند سبب کاهش کلسترول خون و همچنین پایین آمدن قند خون شود.
نقشی با اشاره ای به نقش کتان در پیشگیری از حملات قلبی تاکید کرد: فیبر محلول موجود در تخم کتان از افزایش پلاک در خون جلوگیری نموده و در نتیجه از تنگ شدن دیواره عروق خونی که میتواند منجر به افزایش فشار خون و در نهایت سکته و حملات قلبی شود، جلوگیری و پیشگیری نماید./س