وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: قاچاقچیان از روش‌ها و شیوه‌های نوین و پیچیده استفاده می‌کنند و یک شبکه بین‌المللی آنان را مدیریت می‌کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ دكتر عبدالرضا رحماني‌فضلي در ديدار با جمعي از تشكل‌هاي مردمي حوزه مبارزه با مواد مخدر كه در محل ستاد برگزار شد، با بيان اين مطلب اظهار داشت: NGO ها اگر وابسته به حمايت و بودجه دولت شوند به جايي نمي‌رسند، لذا اولين توصيه من به تشكل‌هاي مردمي اين است كه خود را وابسته به دولت و بودجه‌هاي دولتي نكنند، كمك‌هاي دولت همچون سنوات گذشته ادامه دارد و در قبال كمك‌هايي كه مي‌كند، برنامه، اقدام و نتيجه مي‌خواهد.
 
وي اظهار داشت: تشكل‌هاي مردمي به مباحث پيشگيري، درمان و اشتغال اهميت زيادي مي‌دهند و بايد ميان اين سه هماهنگي مناسبي باشد و به هر سه آنها توجه وي‍ژه‌ای شود.
 
دبیرکل ستاد در ادامه، بر گسترش تشكل‌هاي مردمي در حوزه مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: اين تشكل‌ها هر چقدر متكي بر توانمندي‌هاي مردم باشند، بهتر و بيشتر نتيجه خواهند گرفت.
 
رحمانی‌فضلی افزود: بحث معتادان و اعتیاد، موضوعي است كه اگر آن را دغدغه اصلي مردم بدانيم به معناي واقعي نيز، در مبارزه مواد مخدر بايد از خود مردم و انجمن‌هاي خيريه كمك بگيريم در اينصورت موفق‌تر خواهيم بود، بنابراين بايد تبليغات عظيمي در خصوص كمك مردم به اين حوزه انجام شود.
 
وی تصريح كرد: صدها حديث و روايت در خصوص انجام امر خير و حسنات وجود دارد و هر شخصی که در این حوزه با اتكا با اين احاديث بخواهد فعاليتی بكند، كار خود را انساني تلقي نميكند بلكه آن را الهي مي‌داند.
 
این مقام مسوول در ستاد ادامه داد: NGO ها بايد خود را به چشمه جوشان اعتقاد فرهنگ و ملت اين كشور نزديك كنند و از ظرفيت روحانيت و علما در اين حوزه بهره بگيرند؛ چرا كه علما داراي سخن نافذ هستند و يك حرف آنها ممكن است تاثير مثبتي روی فرد بگذارد.
 
رحمانی‌فضلی با اشاره به رويكرد وزارت كشور در اين زمينه گفت: رويكرد اين وزارتخانه، ‌تقويت NGO ها است و بر اين مبنا به آنها كمك مي‌كند و بنده نيز معتقد هستم كه در همه حوزه‌ها حتي مقابله نيز تشكل‌ها مي‌توانند كمك كنند، چرا كه با يك شبكه بين‌المللي روبرو هستيم كه چرخش مالي آن دو هزار ميليارد دلار است.
 
وی با بيان اينكه اعتبارات تخصيص يافته دستگاه‌ها به NGO ها در مقابل کارهایی که آنها انجام می‌دهند زیاد نیست، گفت: دولت به تنهایی نمی‌تواند با مواد مخدر مبارزه کند، مردم هم باید وارد عرصه شوند چرا که آسیب‌هاي اجتماعي بدون کمک و مشاركت مردم حل نخواهد شد.
 
وی در پايان گفت: کشور 34 سال در زمینه مبارزه با مواد مخدر کار کرده است و در این راه شهدای زیادی تقدیم نظام شده‌اند اما هنوز از فعالیت قاچاقچیان عقب هستیم؛ چرا که آنان از روش‌ها و شیوه‌های نوین و پیچیده استفاده می‌کنند و یک شبکه بین‌المللی آنان را مدیریت می‌کند، لذا ما نیز در این مبارزه باید از روش‌ها و فعالیت‌های علمي ، نوين و پیچیده استفاده کنیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.