وی افزود: خوابگاه گلستان دو همت كه به دانشكده توان بخشي تحويل شده بود، مجدد در اختيار خوابگاهها قرار گرفت و با تلاشهاي شبانه روزي همكاران در مدت كوتاهي تجهيز و راه اندازي شد و در حال حاضر در دو دانشگاه؛ 37 خوابگاه ملكي دولتي براي دانشجويان پذيرفته شده از كنكور و ارشد و نيز 4 پانسيون خودگردان براي اسكان دانشجويان مقاطع تخصصي (رزيدنت و Ph.D) داريم.
وی در خصوص وضعیت خوابگاه های متأهلین دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز گفت: متاسفانه دانشگاه علوم پزشکی ايران خوابگاه متاهلين ندارد و دانشگاه علوم پزشکی تهران داراي 4 بلوك متاهلين مي باشد كه قدمت و فرسودگي زيادي دارند و در شرايط فعلي مجبور به تعطيل كردن تعدادي از آنها هستيم ولي از سوي ديگر با كثرت فراوان متقاضي نيز روبرو مي باشيم، بطور يكه حدود 300 نفر در نوبت خوابگاه متاهلي هستند. بنابراين در اين بخش با كمبود شديد مواجه هستيم و اميدواريم با اختصاص اعتبارات لازم از سوي دانشگاه بتوانيم با تعميرات مناسب، بخشي از تقاضاها را پاسخ دهيم.
وی با اشاره به انتزاع دانشگاه علوم پزشکی ايران از تهران بیان داشت: با توجه به اينكه دانشگاه علوم پزشكي تهران در سال جاري ظرفيت پذيرش خود را به علت انتزاع اندكي كاهش داده است امسال مشكل خاصي از نظر كمبود فضاي خوابگاهي در دو دانشگاه ايران و تهران نداشتيم. ولي در مجموع دو دانشگاه تقريبا مطابق سال هاي گذشته دانشجو در خوابگاهها ساكن شدند. البته چند خوابگاه از خوابگاههاي دانشگاه ايران به علت ورودي هاي 90 - 91 كه دانشگاه ما را براي ادامه تحصيل انتخاب كردند، در اختيار دانشگاه تهران بمدت چند سال باقي خواهد ماند.
دکتر غفارزاده ادامه داد: مطابق آيين نامه اسكان مصوب وزارت متبوع به تمام دانشجويان روزانه دكتري عمومي، كارشناسي و كارشناسي ارشد خوابگاه دولتي داده ايم. ولي دانشجويان مقاطع تخصصي (رزيدنت و Ph.D) ورودي 89 به بعد را در پانسيون هاي خودگردان ساكن كرده ايم.
انتهای پیام/