جدید ترین بررسی های دانشمندان نشان می دهد انار به دلیل "آنتی اکسیدان هایی" که دارد می تواند خطرات فست فود ها و "مواد غذایی مضر" را از بین ببرد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ انار "سلول های سرطانی" را مهار می کند رشد آنها را به تاخیر انداخته و مصرف منظم آن "کلسترول مضر" را در بدن از بین می برد.

بررسی ها نشان می دهند انار با "چربی های بدن" مبارزه می کند و مانع از تجمع چربی ها به دور "دیواره قلبی" می شود و چربی ها را در بدن همراه آب دفع می کند.

پزشکان همواره توصیه می کنند مصرف "میوه های قرمز رنگ" به ویژه انار بعد از هر وعده غذایی "پرکالری" و سنگین مانند انواع فست فود ها و "پیتزا" کمک می کند تا مواد چرب و مضر آن جذب بدن نشوند.

آمار ها نشان می دهند بیش از 40 درصد مواد مضر فست فودها تا مدت زیادی در بدن باقی می مانند از این رو همواره افراد با مصرف میوه و آب فراوان باید دفع مواد مضر آن را اسان تر کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار