به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران «مرتضی امینی»، با اشاره به افزایش 20 درصدی تولید برنج در سال زراعی جاری اظهار کرد: شهرستان آمل با داشتن 38 هزار و 928 هکتار زمین کشاورزی شالیزاری با سطح کشت 21 هزار و 800 هکتار ارقام محلی و 17 هزار و 128 هکتار ارقام پرمحصول توانست تولید این محصول را به بیش از 239 هزار تن برساند.
وی با بیان اینکه میزان سطح کشت مجدد برنج در سال زراعی جاری 8120 هکتار و پرورش راتون به 16 هزار هکتار رسید، گفت: با احتساب سطح کشت اول، این میزان به بیش از 63 هزار هکتار با تولید بیش از 310 هزار تن شلتوک و ضریب تبدیل 60 درصد و میزان تولید برنج سفید به 186 هزار تن با سرانه مصرف هر ایرانی 36 کیلوگرم، تامینکنندهی غذای 4.5 میلیون نفر از جمعیت کشور است.
مدیرجهاد کشاورزی آمل یادآور شد: سطح کشت مکانیزه در سال زراعی جاری نسبت به پارسال با رشد 35 درصدی روبرو بوده است.
امینی تصریح کرد: با افزایش اعطای تسهیلات صندوق توسعه و توزیع کمباین مخصوص برداشت برنج، برداشت مکانیزهی برنج امسال به 35 هزار و 35 هکتار رسید که 90 درصد اراضی شالیزاری را شامل میشود.
وی یادآور شد: امسال، علاوه بر افزایش کمی برنج به 20 درصد با شرایط آب و هوایی مناسب و ارائهی توصیههای فنی بخش ترویج کشاورزی آمل، کیفیت برنج بهویژه در کاهش ضایعات آن و کاهش جمعیت کرم ساقهخوار برنج که به کاهش مصرف سموم شیمیایی منجر میشود گامی موثری در جهت تولید محصول سالم و ارگانیک است.