المیرا
رسولی متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:
تربچه از جمله سبزی هایی است که هم ریشه و برگ آن دارای خواص فراوانی است و
همچنین ویتامین C موجود در برگ آن 6 برابر ویتامینی است که در ریشه وجود
دارد.
وی افزود: ریشه کروی و قرمز این سبزی دارای مقادیر فراوان
پتاسیم، اسیدفولیک و مس است از این رو اگر برگ آن همراه با غذا خورده شود و
کمک خوبی برای هضم غذا است.
وی تصریح کرد: این گیاه حاوی آنتی
اکسیدان قوی است مصرف منظم آب این گیاه حرکت روده را آسان تر کرده و به
تدریج اشتها را بهبود می بخشد.
وی بیان کرد: آب برگ تربچه برای
تقویت چشم مفید است و مصرف یک قاشق مرباخوری آب تربچه و همراه با یک قاشق
مرباخوری عسل بیماری های همچون سیاه سرفه ناراحتی های ریوی را دفع می کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این گیاه سرشار از فیبر، آب و حاوی میزان پایین کربوهیدرات قابل هضم است.
انتهای پیام/