وی افزود: استفاده زیاد از مواد غذایی که رطوبت بدن را تحلیل می کند و باعث خشکی بدن نیز می شود همچون سیر و غذاهایی که حاوی ادویه تند هستند مانند سوسیس، کالباس، نباید استفاده شود.
وی در ادامه گفت: مصرف زیاد نمک و کنسروی بهتر است در این فصل بسیار کم استفاده شود.
وی خاطر نشان کرد: از بین میوه هایی که شیرین و کاملا رسیده و طبعشان گرم است همچون انار شیرین، انگور، خرما، زیتون و سیب بسیار مناسب برای فصل پاییز است.
وی اذعان داشت : از بهترین میان وعده هایی که می توان در این فصل استفاده کرد بادام شیرین درختی، مویز، کشمش، انجیر و توت خشک است که می توان با یک لیوان شیر مصرف کرد.
وی گفت: در وعده صبحانه های پاییزی نیز بهتر است از کنجد و شیره انگور استفاده شود.
وی در خاتمه به خوراکی هایی که باید مصرفشان در فصل پاییز به حداقل رسانده شود اشاره کرد و گفت: باید مصرف سبزیجات، بادمجان، قارچ و عدس را در این فصل حد امکان کاهش داد./
انتهای پیام/