روح الله درویش خضری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: این رقم از 120 به 160 هکتار رسیده است.
وی ادامه داد: این موفقیت ناشی از آموزش اقدامات ترویجی، برگزاری دوره ای.پی.ام و مدیریت تلفیقی کنترل آفات و مبارزه بیولوژیک بود که این امر در طول سه سال صورت پذیرفت.
درویش خضری افزود: در سال 92 به کشاورزان شهرستان فیروزکوه، مدرک محصول گوای شده داده و امسال به سه کشاورز گواهی استاندارد تشویقی اعطا شد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه اضافه کرد: نهایت تولید در واحد سطح در زمینه محصول انار در شهرستان فیروزکوه به 122 تن و متوسط تولید محصول انار در سال جاری از 18 به 30 تن رسیده است.
رئیس جهادکشاورزی شهرستان فیروزکوه تصریح کرد: افزایش تولید، کیفیت و قیمت مناسب انار شهرستان فیروزکوه در بازار به دلیل کاهش مصرف سم و کود شیمیایی و جایگزین شدن کود بیولوژیک، کنترل و مبارزه با آفات است.
وی ادامه داد: در 10 مرحله، رهاسازی زنبور تریکوگراما در باغ های انار فیروزکوه انجام شد و نظارت فنی هم بر عهده کارشناسان حفظ نباتات کلینیک گیاه پزشکی بود.
درویش خضری افزود: این عوامل موجب تولید محصول انار منحصر به فرد و رقابت در سطح کشور شد./س