به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، عروجی افزایش پنج هکتاری سطح زیر کشت محصول زعفران شهرستان در سال جاری نسبت به سال گذشته را یادآور شد و افزود: امسال پیش بینی می شود 70کیلوگرم زعفران خشک برداشت شود.
وی میانگین تولید محصول زعفران در هر هکتار را بیش از چهار کیلوگرم برآورد کرد و اظهار کرد: زعفران گیاهی 10ساله است که کشت و تکثیر آن به صورت غده (پیاز)انجام می شود.
مسوول بهبود تولیدات باغی جهاد کشاورزی خمین تصریح کرد: کشت و برداشت این محصول برای 60 نفر در شهرستان بطور مستقیم و غیر مستقیم شغل فصلی ایجاد کرده است.
عروجی با بیان اینکه نوع خاک، اقلیم آب و هوایی و اسانس، زعفران تولیدی این شهرستان را از کیفیت بالایی در کشور برخوردار کرده است گفت: این شهرستان در تولید محصول زعفران رتبه نخست استان مرکزی را دارد.
عروجی یادآور شد: پارسال 50کیلوگرم زعفران از سطح زیر کشت 12هکتار برداشت شد./س