به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه احسانی با اشاره به اینکه امولسیون اسیدهای چرب یک محصول وارداتی و گران قیمت محسوب می شود، عنوان کرد: روش بهینه برای غنی سازی ناپلی آرتمیا ارومیانا با سه نوع روغن بومی شامل روغن ماهی، روغن ماهی خاویاری و روغن پنبه دانه بجای امولسیون استاندارد اسیدهای چرب انجام شد.
وی عنوان اینکه غنی سازی ناپلی آرتمیا با روغن تخمدان ماهی خاویاری بطور معنی داری غلظت این اسیدهای چرب را در مقایسه با گروه کنترل افزایش می دهد، اعلام کرد: بنابراین استفاده از این روغن بومی در غلظت 100 میلی گرم در لیتر بجای امولسیون وارداتی برای غنی سازی ناپلی آرتمیا ارومیانا با هدف ارتقای میزان اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره امگا 3 و امگا 6 مورد تایید قرار گرفت./س