به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه احسانی با اشاره به اینکه همچنین پژوهشگران موفق شدند با استفاده از مخمر غنی شده با سلنیوم رشد، تقویت ایمنی و بهبود مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان در برابر بيماري و برخی از استرس هاي محيطي را افزایش دهند، افزود: نتایج بدست آمده نشان می دهد که در صورت غنی سازی مخمر با سلنیوم و استفاده از آن در جیره غذایی آبزیان به ویژه ماهی قزل آلای رنگین کمان علاوه بر صرفه جویی ارزی در واردات سویه های تجاری پروبیوتیکها نسبت به بومی سازی تکنیک استفاده اقدامات چشمگیری انجام داد./س