گفتني است: دانشمندان با نصب حسگرهايي بر روي سطح پوست كودكان خردسال واكنش پوست آنها را در حالت هيجان به هنگام خوردن مواد غذايي اندازهگيري نموده و اين دو طعم را هيجان انگيزترين طعم ها براي كودكان يافته اند.
در انتهاي ليست هيجان كودك در خصوص طعم ها و مواد غذايي مختلف هويج، سيب زميني شيرين و زردآلو قرار گرفته است.
پژوهشگران انجام اين قبيل طرح ها را به عنوان كمك به والدين براي شناسايي طعم ها و غذاهاي مورد علاقهي كودكان خود به منظور جلوگيري از بد غذا شدن كودكان بسيار مفيد مي دانند.
از ديگر طعم ها و مواد غذايي طبيعي كه مورد علاقه ي كودكان قرار گرفته است موز، ليمو، دارچين، انبه، نارگيل و فلفل قرمز بوده است كه بچه ها از خوردن آن لذت مي برند.
دانشمندان اميدوار هستند كه بتوانند در اين زمينه تحقيقات تكميلي بيشتري انجام داده و طعم هاي بيشتري را در كودكان شناسايي كنند./
انتهای پیام/