روانشناسان و متخصصان تغذيه آزمايشي با استفاده از حسگرهاي پوستي براي شناسايي طعم هاي غذاي مورد علاقه آن ها انجام داده اند و بهترين و بدترين طعم ها را كشف كردند كه مي تواند به والدين كودكان بد غذا كمك كند.

به گزارش خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، بر اساس يك آزمايش جالب توسط متخصصان علوم تغذيه بر روي طعم هاي مورد علاقه كودكان خردسال طعم ميوه انبه و ادويه، دارچين در صدر مواد غذايي مورد علاقه ي كودكان قرار گرفته است.






گفتني است: دانشمندان با نصب حسگرهايي بر روي سطح پوست كودكان خردسال واكنش پوست آنها را در حالت هيجان به هنگام خوردن مواد غذايي اندازه‌گيري نموده و اين دو طعم را هيجان انگيزترين طعم ها براي كودكان يافته اند.

در انتهاي ليست هيجان كودك در خصوص طعم ها و مواد غذايي مختلف هويج، سيب زميني شيرين و زردآلو قرار گرفته است.

پژوهشگران انجام اين قبيل طرح ها را به عنوان كمك به والدين براي شناسايي طعم ها و غذاهاي مورد علاقه‌ي كودكان خود به منظور جلوگيري از بد غذا شدن كودكان بسيار مفيد مي دانند.

از ديگر طعم ها و مواد غذايي طبيعي كه مورد علاقه ي كودكان قرار گرفته است موز، ليمو، دارچين، انبه، نارگيل و فلفل قرمز بوده است كه بچه ها از خوردن آن لذت مي برند.

دانشمندان اميدوار هستند كه بتوانند در اين زمينه تحقيقات تكميلي بيشتري انجام داده و طعم هاي بيشتري را در كودكان شناسايي كنند./


انتهای پیام/

برچسب ها: کودک ، غذا ، والدین ، فلفل ، موز ، لیمو ، دارچین ، طعم ، حسگر ، پوست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.