بررسی‌های جهانی نشان می‌دهد که کمبود روی در بروز بسیاری از موارد ابتلا و مرگ و میر بیماری‌ها نقش دارد و به طوریکه عامل ۱۸ درصد عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی، با کمبود روی در ارتباط است.

صدرالله کمالوند، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کمبود روی تا حد زیادی به ناکافی بودن آن در رژیم غذایی یا اختلال جذب روی از رژیم غذایی بستگی دارد. 

وی با اشاره به عوارض و علائم مرتبط با کمبود روی، تاکید کرد: قد کوتاه، اختلال عملکرد ایمنی، اختلالات پوستی، عملکرد‌شناختی، بی‌اشتهایی و برخی از اختلالات درونی، از مهم‌ترین عوارض کمبود روی است. 

کمالوند اظهار داشت: کمبود روی یک مشکل تغذیه‌ای بسیار مهم و شایع در بین مردم جهان است به طوریکه براساس برخی از آمار‌ها به ازای هر سه نفر یک نفر به مشکل کمبود روی دچار است. 

وی با بیان اینکه کمبود روی با بسیاری از مشکلات و اختلالات عفونی و مزمن در ارتباط مستقیم است، تصریح کرد: بررسی‌های جهانی نشان می‌دهد که کمبود روی در بروز بسیاری از موارد ابتلا و مرگ و میر بیماری‌ها نقش دارد به طوریکه عامل ۱۸ درصد عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی، با کمبود روی در ارتباط است. 

کمالوند خاطرنشان کرد: درصد قابل ملاحظه‌ای از بیماری‌های اسهالی و برخی از بیماری‌های عفونی بسیار شایع نیز به نوعی با کمبود روی و یا سایر کمبودهای مواد مغذی در ارتباط است.


انتهای پیام/
برچسب ها: روی ، عفونت ، بیماری ، گوارش ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.