تحقیقات نشان می‌دهد: مصرف نوشابه‌های شیرین ممکن است منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های کلیوی شود.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، محققان امریکایی با تحقیق بر روی موش‌ها دریافتند مصرف قندی به نام فروکتوز حساسیت کلیه را افزایش می‌دهد.

با توجه به تحقیق محققان دانشگاه وسترن رزرو، مصرف نوشابه‌های شیرین منجر به افزایش جذب نمک توسط سلول‌ها در کلیه می‌شود که ممکن است ارتباط مصرف نوشابه با دیابت، چاقی، نارسایی کلیه و فشارخون بالا را توضیح دهد.

دکتر آنیل آگاروال، متخصص کلیه در دانشگاه ایالتی اوهایو اظهار کرد: افرادی که عملکرد طبیعی کلیه دارند با مصرف بیش از حد نوشابه در معرض خطر آسیب هستند.

وی افزود: نوشابه‌های شیرین شده با فروکتوز بالا ممکن است این خطر را افزایش دهد.

فروکتوز شیرین‌تر از قند است و احساس سیری ایجاد نمی‌کند و با افزایش قند خون ممکن است بر روی کلیه‌ها تاثیر بگذارد.

آگاروال اظهار کرد: 12 اونس از نوشابه غیر رژیمی می‌تواند حاوی 7 قاشق چای‌خوری شکر باشد.

این تحقیق، در نشست سالانه انجمن نفرولوژی آمریکا ارائه شده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها: خراسان ، نوشابه ، کلیه ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.