این 7 نفر در 20 سالگی چه می‌کردند، تلاش برای بازگرداندن احمدی‌نژاد، برچیدن اردوگاه‌های كار اجباری در چین، شغل مداحان معروف چیست؟، تنها یهودی افغانستان، میانجیگری عسگراولادی در اختلافات خانوادگی تاج‌زاده‌ و ... از جمله اخبار جذاب بسته خبري امروز است.

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران؛ هر روز شاهد توليد حجم گسترده‌اي از اخبار و گزارشات مختلف و متنوع در خبرگزاري‌ها و پايگاه‌هاي خبري هستيم كه رصد تمام اين اخبار براي مخاطبان در گرو صرف وقت بالايي است و البته از حوصله آنها نيز خارج؛ براي تسهيل در مرور اين اخبار، تلاش داريم گزيده‌اي از اخبار سياسي هر روز كه در فضاي مجازي منتشر مي‌شود را در قالب يك بسته خبري در اختيار مخاطبان قرار دهيم.

تنها یهودی افغانستان

زمانی نه چندان دور، وقتی هنوز جنبش صهیونیسم یهودیان ساکن کشورهای شرقی را وادار به مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی نکرده بود، در افغانستان حدود ۴۰ هزار یهودی زندگی می‌کردند اما هم‌اکنون از آن ۴۰ هزار نفر تنها یک نفر باقی مانده است، وی زابلون اسیمنتوف نام دارد و همواره یکی از کرسی‌های شورای محلی شهر "کابل"،‌ پایتخت افغانستان را احراز می‌کند.







به گزارش جام، زابلون اسیمنتوف بر ادامه زندگی در افغانستان تاکید دارد، اگرچه همسر و دو فرزندش بیش از یک دهه است که به سرزمین‌های اشغالی مهاجرت کرده‌اند، 12 سال پیش که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده بود، دو دختر 12 و 14 ساله‌اش را دیده و از آن زمان تاکنون آن‌ها را ندیده است و می‌گوید: خودم هم نمی‌دانم چرا در افغانستان مانده‌ام و به زندگی در اینجا ادامه می‌دهم، اما این اراده و خواست خداست.

وی از طریق کمک‌های یهودیان جهان و رستورانی که 4 سال پیش آن را افتتاح کرده، امرار معاش می‌کند.

 تروریست۱۶ ساله امیر اعزاز حلب شد
 
منابع سوری در حلب اعلام کردند که گروه "دولت اسلامی عراق و شام"، موسوم به "داعش"، "مراد احمد حلاق" ۱۶ ساله معروف به "ابو القعقاع" را به عنوان امیر منطقه "اعزاز" در اطراف حلب تعیین کرده است.

به گزارش ایسنا، سایت خبری "الآن" نیز به نقل از یک منبع نزدیک به ابوالقعقاع گزارش داد که وی بر شکنجه غیرنظامیان، خبرنگاران و اعضای ارتش آزاد که توسط داعش بازداشت می‌شوند، نظارت دارد و آن‌ها را با شوکر شکنجه می‌دهد و این گروه تروریستی بیش از سایر گروه‌های مسلح در سوریه کودکان زیر ۱۰ سال را به خدمت می‌گیرند.

شغل مداحان معروف چیست؟
 
به گزارش جهان، محمود کریمی گفته است که هر کدام از مداح‌ها برای خودشان شغلی دارند. او برای مثال به محمد طاهری اشاره کرد که دفتر فرهنگی دارد و البته از حسین سازور هم نام برد و گفت در کار ساخت و ساز است.

- منصور ارضی، در بازار پارچه‌فروش‌ها حجره دارد و اینطور که شنیده می‌شود، ابوالفضل بختیاری (دامادش) که او هم از مداحان کشور است، علاوه بر کارهای خودش، کمک دست پدرزن در این کار هم هست.

- سعید حدادیان، خارج از حسینه و هیئت، در نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه تهران کار می‌کند و البته در همین دانشگاه هم برخی دروس مرتبط با معارف را تدریس می‌کند.

- محمود کریمی، گویا در سفال و بازار سنگی مشغولیت دارد و خودش هم گفته "در کار سفال هستم، تولید سفال و آجر". محمود کریمی پیش از اینکه در مداحی چهره شود، بنایی و نجاری و کارگری را هم تجربه کرده است، اما وی در میان جوانان زیادی محبوب است و چهره‌های سرشناس سیاسی هم پامنبری‌هایش هستند.

- عبدالرضا هلالی، در حوالی میدان گمرک به تجارت چوب در حجره شخصی‌اش مشغول است. گویا در این تجارت با حیدر توکل از دیگر مداحان تهران شریک است و با هم در کار خرید و فروش چوب مشغول هستند.

- جواد مقدم، الان به کار تذهیب مشغول است و کارگاهی هم برای همین کار دارد. مقدم گاهی اوقات، کارهای تذهیبش را در برخی نمایشگاه‌ها به نمایش می‌گذارد و در کسب و کار با محصولات هنری‌اش هم مثل مداحی‌اش جدی است.

- حسین سازور، در ساخت و ساز مشغول است و وی از شاگردان منصور ارضی و از مداحان قدیمی کشور است.

اثبات حقانیت نظام در قالب مذاکرات هسته‌ای

سردار سید مسعود جزایری؛ معاون ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه مذاکرات هسته‌ای تحت کنترل نظام است و کارشناسان هسته‌ای ایران در مذاکرات از خطوط قرمز عبور نمی‌کنند، اظهار داشت:
هر کدام از کشورهای 1+5 و کشورهای حاشیه‌ای آن نقشی را بر عهده دارند و در وقت مقتضی نقش خود را ایفا می‌کنند که این دلیل بر نداشتن صداقت است.



معاون ستاد کل نیروهای مسلح خاطر در گفتگو با ایرنا، گفت: مذاکرات هسته‌ای حقانیت جمهوری اسلامی ایران و رفتار غیرمنطقی طرف مقابل را برای افکار عمومی جهانیان روشن می‌کند.

اردوگاه‌های كار اجباری در چین برچیده می‌شود

شی جینپینگ رئیس‌جمهوری چین از تصمیم دولت این کشور برای اصلاحات در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و قانونی خبر داد، برچیدن اردوگاه‌های کار اجباری، اصلاح قانون تک‌فرزندی، واگذاری سهام واحدهای صنعتی به بخش خصوصی و کاهش شمار جرایمی که مشمول حکم اعدام هستند، از جمله این اصلاحات است و رشد اقتصادی چین در سال گذشته میلادی ۷/ ۷ درصد بود که نسبت به سال‌های گذشته کاهش چشمگیری داشت؛ حکومت چین مصمم است با ایجاد اصلاحات گسترده توان اقتصادی کشور را بالا ببرد.

به گزارش ایلنا، بر اساس اصلاحات در قانون تک‌فرزندی، والدینی که یکی از آن‌ها خود تک‌فرزند است، اجازه دارند دو فرزند داشته باشند و یکی از مهم‌ترین اقدامات سیاسی و اجتماعی، برچیدن اردوگاه‌های کار اجباری موسوم به "اردوگاه‌های تربیتی کار" است که به مقام‌های قضایی چین اجازه می‌دهد، متهمان عادی و سیاسی را بدون گذراندن مراحل قضایی تا سه سال به اردوگاه‌های کار اجباری بفرستند.

تلاش برای بازگرداندن احمدی‌نژاد؟

تلاش برای به صحنه آوردن مجدد محمود احمدی‌نژاد در شکل‌های مختلف ادامه دارد.

تابناک نوشت: در ایام عزاداری عاشورا یکی از هیأت‌های عزاداری در تهران، عکس بزرگ سیاه پوش و در حال عزاداری احمدی‌نژاد را در چند نقطه از جمله میدان 17 شهریور ابتدای خیابان پیروزی آویزان کرده بود. این عکس در قسمت ورودی خیابان و بالای سر مردم و خودروها آویزان شده بود تا کاملاً دیده شود و دارای کاربرد تبلیغاتی باشد.

نواندیش/ مطالبه کمک طوفان‌زدگان فیلیپین







این 7 نفر در 20 سالگی چه می‌کردند؟


یاست پالیسی میک با انتشار گزارشی به فعالیت‌ها و آنچه رئیس‌جمهوری آمریکا، صدراعظم آلمان، رهبر کره شمالی، رئیس‌جمهوری ایران، رئیس‌جمهوری روسیه، نخست‌وزیر انگلیس و رئیس‌جمهوری سوریه در سن 20 سالگی به آن مشغول بودند پرداخته شده است.
 
به گزارش نامه‌، این گزارش در پی می‌آید:


اوباما
 
باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا پس از فارغ‌التحصیل شدن از دانشگاه کلمبیا در سال 1983 در رشته علوم سیاسی، به شیکاگو رفت و آنچنان که گفته می‌شود به موسسه‌های خیریه برای کمک به افراد کم‌درآمد پیوست. او پیش از آنکه در سال 1988 به دانشکده حقوق هاروارد برود، کمی به خودش توجه کرد و ضمن انجام چند سفر، به دیدار خانواده‌اش در کنیا رفت.وی همچنین پیش از آنکه برای اتمام درسش به دانشگاه کلمبیا در نیویورک برود، دو سال را در دانشکده اکسیدنتال سپری کرد.


پوتین

ولادیمر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه بر آن بود تا پیش از آنکه دوره تحصیلاتش در دانشگاه را به اتمام برساند در بخش اطلاعات فعالیت کند. وی پس از آنکه مدرکش را در رشته حقوق دانشگاه مرکزی لنینگراد دریافت کرد، در آژانس‌های امنیتی روسیه مشغول به کار شد. در آنجا پوتین نخست به عنوان رئیس دبیرخانه شد و سپس به عضویت سازمان مقابله با جاسوسی درآمد و پس از آن وارد دوره‌های آموزش عملیات شد. او پس از آنکه تحصیلات تکمیلی‌اش را به اتمام رساند به مدت 10 سال به عنوان افسر اطلاعاتی مشغول به کار شد، با آنکه جزئیات زندگی پوتین کمی محرمانه است اما گفته می‌شود که وی همزمان با حضور در دانشگاه اوقات فراغتش را به آموزش جودو می‌گذارند.


مرکل
 آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان با نخستین همسرش اوریچ که یک دانشجوی فیزیک بود در سال 1974 در دانشگاه لیپزیک زمانی که مرکل تنها 20 سال داشت، آشنا شد، مرکل در حالی مدرک تحصیلی خود را دریافت کرد که به عنوان گارسون کار می‌کرد و در یک اتاق 100 فوتی به همراه همسرش زندگی می‌کرد. نخستین ازدواج مرکل با طلاق در سال 1982 به پایان رسید. او مجددا در سال 1988 با جاشیم سوار استاد شیمی از برلین ازدواج کرد.


اسد
 
بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه20  سالگی‌‌اش را با تحصیل در علم پزشکی در دانشگاه دمشق گذراند و در سال1988  فارغ‌التحصیل شد. در حالی که وی برای پزشک شدن درس می‌خواند و دوره کارورزی خود را به عنوان چشم‌پزشک در بیمارستان نظامی در خارج از دمشق طی می‌کرد، هیچ برنامه‌ای برای ورود به دنیای سیاست نداشت. برادر بزرگ‌تر وی باسل، کسی بود که پس از پدرش قدرت را در اختیار می‌گرفت اما پس از مرگ باسل در تصادف رانندگی، بشار به عنوان جانشین پدرش معرفی شد.
اسد به عنوان پزشک ارتش در دمشق فعالیت می‌کرد و سپس به لندن رفت. وی هیچ انگیزه‌ای برای بازگشت به سوریه نداشت و در آن زمان هیچ‌گونه تمایلات سیاسی نیز نداشت.


کامرون
 
دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگلیس، پس از فارغ‌التحصیلی از دانشکده براسنوس آکسفورد لندن با دریافت مدرک شاگرد اولی، به مدت 5 سال در مرکز تحقیقاتی حزب محافظه‌کار مشغول به فعالیت بود. در حالی که کامرون به عنوان یک محقق پرتلاش و باهوش در مرکز تحقیقات حزب محافظه‌کار فعالیت می‌کرد، به عضویت باشگاه بولینگدون این دانشگاه نیز درآمد. این باشگاه به محلی که در آن مشروبات الکلی سنگین سرو می‌شد و رفتارهای خشن و بد در آن صورت می‌گرفت مشهور است و کامرون همواره از صحبت کردن در این‌باره خودداری می‌کرد.
 

کیم جونگ اون
 
کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، اغلب مسائل زندگی جونگ اون به‌ویژه جوانی وی و حتی سال تولدش محرمانه و رمزآلود است. وی در دانشگاه نظامی کیم ایل سونگ حضور داشت و گفته می‌شود که پیش از 30 سالگی به عنوان همراه کیم جونگ ایل، پدرش و رهبر سابق کره شمالی در بخش‌های نظامی حضور داشته است؛ زمانی که وضعیت سلامت پدرش بد شد، کیم به یک ژنرال نظامی 4 ستاره و رئیس کمیته مرکزی ارتش در حزب کارگر تبدیل شده بود و از اعضای کمیته مرکزی آن محسوب می‌شد.



حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران، پس از آنکه مدرک کارشناسی خود را در رشته حقوق قضایی در دانشگاه تهران گرفت، به شهرهای مختلف ایران سفر کرد و به ایراد سخنرانی‌هایی علیه شاه و در حمایت از آیت‌الله خمینی پرداخت. فعالیت‌های وی منجر به آن شد که روحانی ایران را ترک کند و به رهبر ایران که آن زمان در پاریس در تبعید بود، بپیوندد.

برخلاف سمت مذهبی وی که یک حجت‌الاسلام است، در اواخر 20 سالگی‌اش بارها به دلیل اتهامات همکاری با روحانیت بازداشت شده بود. روحانی در اسکاتلند درس خوانده است. گفته می‌شود که وی به راحتی فارسی، انگلیسی، عربی، فرانسه، آلمانی و روسی صحبت می‌کند.

عیادت سیدحسن خمینی از مداح پیشکسوت

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی از حجت‌الله کسری - مداح قدیمی شمیران - عیادت کرد. یادگار امام (ره) در ایام محرم و عزاداری امام حسین (ع) با حضور در منزل حجت‌الله کسری، ضمن عیادت از این مداح پیشکسوت، از وضعیت جسمانی وی اطلاع یافت. حاج حجت‌الله کسری چند سالی است که در بستر بیماری به سر می‌برد.



درخواست شیمون پرز از صهیونیست‌ها

روزنامه صهیونیستی جروزالم پست (jpost) نوشت: شیمون پرز درباره دشمنی با آمریکا به خاطر دیپلماسی این کشور در قبال ایران هشدار داد و بر اساس این گزارش، رئیس رژیم صهیونیستی از برخی مقامات این رژیم که انتقادات تندی از اوباما کرده‌اند خواست به آمریکا احترام بگذارند.


به گزارش جام‌نیوز، وی افزوده است که ما نباید اهمیت دوستی با آمریکا را دست کم بگیریم، جروزالم پست ادامه داد: پرز به دنبال بهبود روابط اسرائیل با قویترین متحدش یعنی آمریکا است که به خاطر ایران تیره شده است.
 
استاندار آذربایجان شرقی هم فیس‌بوکی شد

اسماعیل جبارزاده استاندار جدید آذربایجان شرقی اقدام به راه‌اندازی صفحه شخصی در شبکه اجتماعی فیس‌بوک کرد.

سایت تبریز بیدار نوشت: اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی در نخستین روزهای کاری خود اقدام به راه‌اندازی صفحه در شبکه اجتماعی فیس بوک کرده است.
 
در طول 9 روزی که از ایجاد این صفحه در فیس‌بوک می‌گذرد، بیش از 2 هزار نفر برای دنبال کردن مطالب این صفحه اعلام علاقه‌مندی (لایک) کرده‌اند.
 
انتساب این صفحه به شخص اسماعیل جبارزاده تایید شده است.


میانجیگری عسگراولادی در اختلافات تاج‌زاده

فخرالسادات محتشمی‌پور همسر مصطفی تاج‌زاده خاطره‌ای از مرحوم حبیب‌الله عسگراولادی که او را هم‌حزبی پدرش و همرزم وی در مبارزات علیه رژیم پهلوی خوانده، نقل کرده است.

به گزارش ایسنا، محتشمی‌پور نوشت: اوایل ازدواج ما، اختلاف‌نظر و تفاوت گرایش سیاسی پدر و همسرم سایه سنگینی روی روابط خانوادگی ما انداخته بود که این خود فشار سنگینی روی من که عروسی جوان و مادر یک نوزاد چندماهه بودم، وارد می‌آورد، روزی تصمیم گرفتم درددل‌های خودم را به‌ صورت مکتوب و در قالب نامه‌ای به پدر بنویسم و به ایشان بدهم. پدرم پس از مطالعه آن نامه متاثر شده بود و به قصد چاره‌جویی و برای اینکه تاثیر بیشتری روی همسرم گذاشته شود و ایشان را به سلایق و تمایلات سیاسی خود نزدیک کند، از آقای عسگراولادی مدد خواست.

استقبال فوری مرحوم عسگراولادی از این پیشنهاد با نیت خیر، موافقت همسرم را نیز به‌ همراه داشت و روزی جلسه طولانی سه‌نفره‌ای در منزل پدری برگزار شد.  البته نه در نتیجه آن جلسه و نه در رخدادهای پس از آن طی این سی‌ و چند سال تغییری به وجود نیامد اما دستاورد آن نشست از نظر من این بود که گفتگو می‌تواند حلال بسیاری از مشکلات و تنگناها و معضلات خانوادگی و اجتماعی شود، کاش سایر هم‌گروهی‌های این مرد بزرگ به تاسی از او مشی وی را ادامه داده و در این شرایط حساسی که کشورمان در آن قرار دارد با نیت خیر برای اصلاح امور قدم در مسیر سلم و مدارا گذارند.

تحریم‌های علیه ایران به ضرر آلمان است

میکائیل بارون فون اونگرن اشترنبرگ؛ ‌سفیر آلمان در تهران با اشاره به اینکه بدون تردید این تحریم‌ها به ضرر آلمان است و تنها ایران نیست که از آن لطمه دیده است، اظهار داشت: به محض اینکه زمینه‌های حقوقی فراهم شود، روابط تجاری میان آلمان و ایران از این شرایط سود برده و دو کشور دوباره می‌توانند در تمام زمینه‌ها همکاری داشته باشند و به گفته وی، عمده‌ترین صادرات آلمان به ایران شامل محصولاتی در حوزه صنایع، ماشین‌آلات صنعتی، مواد شیمیایی و مواد دارویی است و صادرات ایران به آلمان نیز شامل محصولات پتروشیمی و نفت است و اقلام دیگری مانند فرش و خشکبار است.

سفیر آلمان در تهران در گفتگو با ایرنا، با تاکید بر اینکه نکته مهم این است که این اقدامات متقابل و به صورت همزمان، گام به گام و موازی با یکدیگر به پیش برود تا بتوان به یک هدف مشخص رسید، گفت: البته سوال‌هایی وجود دارد که باید پاسخ آن‌ها از سوی ایران روشن شود و امیدواریم که با پیشرفت‌هایی که در حال انجام است، به این سوال‌ها هم جواب داده شود.
 
وی مقوله فعالیت‌های جاسوسی آمریکا در چندین کشور اروپایی را هنوز به عینیت نرسیده دانست و تصریح کرد: هم‌اکنون گفتگوها و بحث‌هایی در خصوص این مساله بین مقامات عالی اروپا و آمریکا در جریان بوده و سعی بر این است که مساله از طریق رسیدن به یک تفاهم دوطرفه حل و فصل شود تا خللی در اعتماد متقابل و روابط دوستانه اروپا و آمریکا وارد نشود.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
سیدعلی
۲۰:۱۹ ۲۶ آبان ۱۳۹۲
عالی بود خداقوت.
آخرین اخبار